A gáz, áram árának emelkedése miatt várható olyan tüntetés, mint annak idején a netadó miatt?
Ezt a vidéki, nem vidéki dolgot ne keverjük bele.:) Én is vidéki vagyok.Sose voltam fideszes és rengeteg ismerősöm sem az.Csak maximum mi vidéken kevésbé látszunk.
A netes tüntetés ,,félelmetességén" pedig a tömeget értem.Az már azért tömeg volt ami ha valóban együtt mozdul, akkor lehet akármi és mehettek volna is még csatlakozni hozzájuk.
Most mondjuk jóval kevesebb embert érint mint a net.Gondolom ebből adódóan kisebb tömeg is lesz, HA lesz.
10
Nem tudom.Mondjuk számokat azért mondtak,hasrapacsi alapján,de a pillanatnyi ár messze alatta van mondjuk a gáznál.
Akármennyi ember tüntethet, nem lehet mást tenni. A választásra üres lett az ország pénztárcája, most pedig muszáj adót szedni vagy fizetni a rezsit, tehát már rég elcseszték.
Leváltani a kormányt nincs kire. Az ellenzék legnagyobbja Gyurcsány, de az ellenzéki többség utálja őt. Patvarkodás menne. Tehát nincs mit tenni most, csak tűrni sajnos
Hogyne lenne kire leváltani. Praktikusan bárkire.
De ha nem a fidesz alakítana új kormányt, akkor új vlasztást kellene kiírni, mert másként nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!