Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gáz, áram árának emelkedése...

A gáz, áram árának emelkedése miatt várható olyan tüntetés, mint annak idején a netadó miatt?

Figyelt kérdés
Kimennének ezért az emberek? A Katás tüntetés szerintem inkább tűnik kertipartinak, mint tüntetésnek.Igazából az ott élőket zavarja, de a politika nem veszi komolyan.

2022. júl. 16. 14:43
1 2
 1/16 árokpart ***** válasza:
84%
Eddig sajnos nem ezt látom, de nagyon kellene. Egyszerűen fel sem fogom, hogy miért nincsen olyan mint akkor.
 2/16 Molyember ***** válasza:
76%
Idővel.
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj, ha több millióan mennének szavazni a Fidesz 3 milliós táborának akkor is azt mutatnák a TV-ben hogy senki nem volt. Azokat a csóró krumplizabálókat meg amúgy sem érintik az emelések.
2022. júl. 16. 14:46
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Akarom mondani tüntetni és nem szavazni.
2022. júl. 16. 14:47
 5/16 A kérdező kommentje:
Azért a netes tüntetés félelmetes volt, azt nem lehetett letagadni.Most ennél sokkal komolyabb terheket rónak az emberekre.Persze nem mindenkit érint, de nagyon sokakat igen.Azt olvastam minden 4.háztartást érinti vagy az egyik vagy a másik, esetleg mindkettő.Azért az elég sok ember lehet.Gondolom.Emellé a rossz politikai megnyilvánulások miatt gyenge a forint, minden nap szembecsapja az embert a boltokban a valóság és ez csak rosszabb lesz.
2022. júl. 16. 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Egyelőre semmit nem tudni, csak amit Pacal Szilárd előadott a mikrofonnk meg a kamerának.

Majd amikor a 135 bátor ember megszavazza, vagy legalább beterjesztenek valami konkrétumot a parlament elé, akkor fogja Bözsi néni megbeszélni Juliska nénivel, hogy ez a Viktor mégis egy nagy gané, mert az unkája kiszámolta hogy mennyit is kell fizetnie.

És akkor lehet tüntetés.

2022. júl. 16. 14:51
 7/16 árokpart ***** válasza:
83%
6-os Kell most ehhez egyáltalán Parlament, hiszen rendkívűli helyzet van. Most akkor ez a bejelentés amit Szilárdunk bejelentett még nem az Ámen?
2022. júl. 16. 14:53
 8/16 A kérdező kommentje:
De mindenhol azt olvasom aug.1 érvényes.Onnantól ez van.
2022. júl. 16. 14:54
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

"Azért a netes tüntetés félelmetes volt, azt nem lehetett letagadni."

Egyrészt nem volt félelmetes, másrészt én voltam kint olyan tüntetéseken, például amikor egyetemi tandíjról volt szó, hogy konkrétan több 100 ezres, kulturált tömeg volt, na az félelmetesen nézett ki. Egyetemisták, szülők, mindenki kint volt.

Erre a kormánypárti összes médiában mit láttam?

Azt írták, hogy alig voltak, pár száz ember lézengett, direkt olyan fotókat közöltek amik biztos, hogy nem akkor aznap készültek. Plusz azt az 1-2 rendbontó csoportot erősítették fel, akik az egésznek az 1%-a voltak.

Vidéki rokonoktól, ismerősöktől meg csak azt hallottam vissza, hogy a büdös pesti semmirekellő egyetemisták megint rombolnak meg tüntetnek mert ráérnek.

2022. júl. 16. 14:57
 10/16 anonim ***** válasza:
73%

OK, de pont ez az, hogy mi az az EZ.

Ezt nem tudni, mert sehol semmi konkrétum nem jelent meg.

Szerintem Orbán nem fogja egyszemélyes rendelettel bevállalni, ha a rezsicsökkenés mellett elveszi a lakossági díjszabást is az emberektől. Nem olyan bátor gyerek. Majd rábízza a parlamentre meg az ottani 135 bátor fideszesre.

2022. júl. 16. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!