A fidesz kormány azért emelte meg drasztikusan a rendőrök fizetését, mert tart a kibontakozó kormányelenes tüntetésektől?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 11:48
2/17 anonim válasza:
**Ellenzék: követeli a rendőrök bérének emelését.
**Fidesz: megemeli.
**Ellenzék: "tartanak a kibontakozó kormányellenes tüntetésektől"
Szánalmas ez a vergődés.
3/17 A kérdező kommentje:
2-es fideszmaffiabérenc, én tutira nem kértem a rendőrök fizetés emelését, szerintem semmirekellő mind, mint ahogy te is.
2022. júl. 16. 11:56
4/17 anonim válasza:
Jajj kettes. Az időzítés. Ne legyél már ennyire buta, és naív. Nem úgy látom, hogy a tanárok vagy egészségügyisek bérét emelnék hirtelen... na meg, válság kellős közepén, mikor megszorítások vannak, és tüntetések kezdődnek. A gyengébbek kedvéért leírnám, hogy az obvi az obvious rövidítve, ami nyilvánvalót jelent.
5/17 anonim válasza:
Egy kétszázezret dobott rá nekik legalább?
Mert a mostanihoz annyi kéne kb hogy tudják fizetni a rezsit meg azért néha egyenek is.
7/17 anonim válasza:
A leendő határvadászok miatt.
Egyértelművé vált, hogy minimálbérért a 8 osztályosok se jelentkeznek. Ezért változtattak: az oktatás idejére havi 300 ezret fizetnek, sikeres vizsga és tisztesi kinevezés után a szolgálat megkezdésével havi 400 ezret. Ez utóbbi viszont több lenne egy érettségizett nappali tagozaton végzett kezdő rendőrőrmester havi illetményénél. Azaz, a rendőrök a határvadászoknak köszönhetik illetményemelésüket ... illetve a migriciknek.
8/17 A kérdező kommentje:
7-es, hidd azt.
2022. júl. 16. 12:02
9/17 anonim válasza:
Jó kis rendőrállam lesz, ha 8 osztállyal ennyi suskát lehet zsebelni. Remélem mindenki felkötötte a gatyát. Hamarosan jön a padlás söprés, ételjegy, és a kötelező lámpaoltás. Ha nem, a rendőrök majd segítenek betartani a rendet. Előre, elvtársak! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!