Rezsicsökkentés vagy nem?
1.Valaki tudna értelmezni a számlákon szereplő szöveget,
"Ön rezsicsökkentés nélkül 16414 ft fizetett volna."
A befizetendő számla összege 12370Ft
Nomost az új rendszer szerint a rezsicsökkentés nélkül hogy a p..ba jön ki ugyanerre a számlára 42 e ft?
2. "A lakosag 1/4 esik bele a változasba."
2.Na szval lehet én vagyok burokba,de árulja már el valaki, hogy fogyaszt a 3/4 magyar háztartás csak 7750 ft értékü áramot?
Ezzel egy garzot elketyegtetsz ha nem vagy otthon egésznap,de egy házat biztosan nem.Sztem.Vagy csak a mi csaladunk "pocsékolja" el ennek majdnem a dupláját?
Szerintetek?
Ez úgy van, hogy a lakossági áram ára soha nem volt piaci. A rezsicsökkentés előtt sem.
Külön díjszabás volt a lakossági és nem lakossági felhasználásra. Most pedig a lakossági díjszabást akarják beszántani rezsicsökkentésestől, ha ebben a formában igazak a hírek.
A gázzal vélhetően ugyanez a helyzet.
Ott bukik az egész, hogy nem veszik figyelembe, ki mivel fűt. Mi csak az "átlag" villany felét fogyasztjuk családi házban, de nekünk könnyű, mert a fűtés és a melegvíz is gázzal megy. El vagyok hűlve, milyen árakkal kalkulálnak azok, akiknél villanyfűtés és villanybojler van:(
Meg mi azért is szerencsések vagyunk, hogy villany ÉS gáz is van nálunk, ezért mindkét támogatásba beleesünk. Mert sok helyen az egész településen nincs gáz, ott mit csináljanak??? (Jó, lehet fával fűteni, de az is drága lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!