Most őszintén pártoktól , pártszimpátiától függetlenül miért nem mozdulnak meg az emberek az eredeti rezsicsökkentés visszaállításáért vagy legalább azért, hogy ezeken a szorzókon finomítsanak?
Én azért nem mozdulok, mert már ezer éve tépem a számat a fidesz ellen, ott voltam baromi sok tüntetésen, a netadóson is, de a legtöbb tüntetés annyira értelmetlen, vagy égő, hogy belefáradtam. Utóbbi 4 évben már meg sem mozdulok, olyan a politikai helyzet, hogy nem érzem úgy, hogy van értelme ezt csinálni. Erre a szarra meg nem megyek, nem érdekel az ingyen sör, az énekelgetés, nem akarok grillezni, röhögni, piknikezni, hajat vágatni, fos diszkót hallgatni, hanem dühöngeni lenne kedvem, nem viccet csinálni az egészből. De a valóság az, hogy annak sincs értelme, annyian szavaztak erre a kreténre, tényleg baromi sokan szavaztak rá, egy olyan helyzetben amikor kurvára le kellett volna váltani, mert mindenki tudta hogy ez lesz, hogy ide sodródik az ország. Magyarán, tök menthetetlen az egész, mostmár nincs értelme semminek. Jól kellett volna szavazni, a tüntizgetni mostmár felesleges. Egyet tehetsz, hogy elmész külföldre, ez az ország meg megpuszul úgy ahogy megérdemli.
És nem az van, hogy csak baromi nagy apátiát érzek, hanem emellett tényleg mostmár semmi értelme. Minden pénzt ellopott, amit csak lehetett, az utolsó utáni forintig is. Tönkrebaszta az alkotmányt, a demokráciát, minden el lett baszva. Lehet téged csak a rezsi érdekel. De ez rohadtul kevés.
A rezsicsökkentés visszaállítása teljesen alaptalan, kellett az emelés, még ez is kevés a mai gazdasági helyzetben.
Valami kiigazítás pedig lesz, mert durván nagy az elégedetlenség a félreszámolt átlagfogyasztás miatt... akkor tényleg inkább fizessen mindenki többet, de annak semmi értelme, hogy kicsinálnak embereket, csak mert korábban cserben hagyták őket egy korszerűtlen energetikájú ingatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!