Miért nem készített fel minket a Fidesz hogy a rezsicsökkentés ilyen formában nem tartható?
Figyelt kérdés
Kicsit átverve érzem magam, oké bevallom rájuk szavaztam, oke háború miatt nem tartható a rezsicsökkentés elismerem, de kizártnak tartom hogy a háború kitörésekor mikor ment fel a gáz piaci ára, akkor nem látták át hogy ez így nem fog működni, még 2 hete is azt mondta Gulyás hogy védik a rezsicsökkentést. Végig nem ezt mondták hogy ez lesz, aztán most 2 hét múlva már hirtelen 6 szoros villányt fognak számolni és lehet az előző év fogyasztásom alapján fogják számolni a rezsit....nem erről volt szó2022. júl. 15. 15:19
1/20 anonim válasza:
Ha a vak hit helyett még választások előtt végig gondoltad volna, hogy mi a helyzet, akkor magadtól is rájöhettél volna, hogy ez így nem fenntartható. Ehhez nem kell közgazdásznak lenni.
2/20 anonim válasza:
Ha eddig nem tudtad, hogy minden politikus hazudik, akkor most már ezt is tudod.
3/20 anonim válasza:
Csak kis mértékben okozta ezt a háború. A fő ok az elmúlt 12 év elcseszett gazdaságpolitikája és a rengeteg lopás. Az EU milliárdokat adott felzárkóztatásra, de sehova nem zárkóztunk fel, sőt, lecsúsztunk teljesen. Így most nincs tartalék. Valószínűleg csődközelben van az ország, csak ezt nem merik elmondani.
4/20 anonim válasza:
Csak a szavazat kellett semmi más. Ezek is csak Gyurcsány klónjai... Amúgy az átlag jó fideszes módra alá van becsülve szóval a 75%-nak nem marad meg az eddigi ár, ahogy hazudják hanem a 75%-nak hogy ha kicsivel is de többet kell fizetni. Nekünk meg körülbelül négyszeresét kell majd, mert az átlagtól dupla annyit fogyasztunk...
5/20 anonim válasza:
Ha nem csak fideszpropagandából tájékozódtál, akkor tudható volt, hogy nem tartható, ha emelkedik az energiaár, szóval magadra vess, hogy megelégedtél a fideszes hazugságokkal.
6/20 anonim válasza:
Nem erről volt szó, de most erről van szó.
Két választás van: vagy tényleg ekkora hülyék voltak, hogy nem látták előre, vagy hazudtak. Őszintén nem tudom, melyik a jobb a kettő közül. Bár én tudom, hogy hazudtak, szóval legalább a választás terhe nincs a vállamon.
7/20 anonim válasza:
Választások voltak. Megszorítások bejelentésével nem lehet választást nyerni!
Átverve érzed magad? Jogosan. Remélem 4 év múlva, a következő választáskor is emlékezni fogsz erre!
9/20 anonim válasza:
Gratulálok kérdező meg az összes hozzád hasonló egysíkú megvezetett agymosott embernek is, de át lett verve mindenki csak a baj ott van hogy sajnos nem csak ti fogtok szívni ezzel hanem én is aki nem ezt a bandát akarta az ország élére pedig ti érdemelnétek meg hogy kifizessétek az összes sz.rt ami most a nyakunkba zúdul remélem 4 év múlva több eszed lesz már ha lesz ebből az országból addigra még valami.
10/20 anonim válasza:
#9, jaj, ne bántsd már, az esti mesékben is mindig a jók nyernek :) Csak a tálaláson múlik, hogy ki számít jónak. És a kérdező esti meséjében a fidesz volt a jó, miért ne hitte volna el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!