Ez a Rayn air balhé, rezsicsökkentés csőd, Kata törvény okozhatja a Fidesz bukását?
Nem.
Keresnek egy ellenségképet megint, rákenik és majd lehet nemzetszinten utálni valakit és ezzel jól meg is fog elégedni a magyar.
A rezsicsökkentésről tudom elképzelni, hogy okozhatja.
Mivel az tulajdonképpen mindenkit érint, vastagon a Fidesz szavazókat is.
Nyilván egy mezei ryan air botrányba nem bukna bele egy kormány ott, ahol 10 évig szabadrablást is végre hajthatott
Választásokon tuti nem szerintem. Addig lesz pár másra hárítás, ellenségképek, meg osztogatás.
Max ha valami forradalom lesz még a nagy kaka idején, akkor esetleg.
Most a katások tüntetnek.
Utána a benzinársapka is lekerül. Szerintem október után már nem lesz hosszabbtás, de ne legyen igazam.
Végül pedig a télen fogják megtapasztalni az emberek, hogy nem tudják fizetni a fűtést. Na akkor már minden mindegy lesz, és rágyújtják 0rbánra a Karmelitát.
Azért nem nekem vannak fideszes ismerőseim akik felvették a babavárót stb 3gyerek...
Panaszkodtak, hogy ezt nem tudják, hogy fogják megoldani az 50ezres számlákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!