Mi lesz itt emberek???? Villanyom most 18, ez havi 80 lesz, a gáz 30-ról 120???? Más is lesz ilyen helyzetben? mit lehet tenni?? Euro/forint árfolyam miatt van ez vagy miért?
28!
Nem értem, h miért nem a saját hasznodat nézed. Mit foglalkozol azzal, h más mit csinál? Tovább kell lépni a rosszul fizető állásból. Ha informatikusnak kell hozzá tanulnod, akkor tanulj annak, nem lehetetlen dolog, sokan mentették már. Nyugodtan elhiheted, h nem sokan fognak váltani, de ez nem is baj, nem is kell mindenkinek. Viszont te válts, mert ez nagyon rossz lesz hosszútávon.
Minden perc amit a rosszul fizető munkádban töltesz, elpazarolt idő.
Azon túl, hogy már többen is leírtuk hogy ez nem megoldás: 3 műszak mellett hogy jársz tanfolyamra? Ilyen árak mellett miből fizeted a képzést?
32!
Így van, keressed csak a kifogást.
Nem kifogás, mivel ELEVE nem működőképes az ötlet, emellett még nagyon nehezen is kivitelezhető.
Szóval, válaszolnál? :)
36!
Ami fontos, arra van időd, én 3 műszak alatt is próbálkoznék. Ha nem megy, lehet keresni nyugisabb melót. Recepciós, éjjeli őr, biztos őr stb kb semmi dolguk, és lehet vígan tanulni közben. A fizetés kb az a szint.
Mikor én dolgoztam pár éve műszakban, akkor sokkal jobban fizetett mint az éjjeliőr, nem tudom azóta mi a helyzet.
Ez az "ami fontos arra van időd" egy nagy baromság, pláne ha valaki már belekerült az ördögi körbe és folyamatosan melóznia kell hogy ne kerüljön az utcára.
Ki van találva a rendszer, hogy aki csóró az maradjon is az.
39.
Ketten keres a feleségével 400 ezret, 3 műszakban. Akkor 200/fő. Az éjjeli őr, az 24/48 ban, 240 óra, 1000/órával az már 240ezer. Ráadásul az éjjeli őr éjszaka aludhat, nappal se szakad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!