Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók! Mit gondoltok...

Fidesz szavazók! Mit gondoltok a rezsicsökkentés módosításáról?

Figyelt kérdés

2022. júl. 15. 03:06
1 2 3 4
 21/32 Dzsonszi ***** válasza:
100%

#20 Más dolog azt mondani, hogy töröljük el teljesen a rezsicsökkentést, meg hogy elég a 17°C a lakásokban, ne fürödjél minden nap attól, hogy egy sávval ösztökélik az embereket az energiaspórolásra. Szerintem az EU túltolta az energiaspórolásra való ösztönzést ehhez hasonló kijelentésekkel, de a másik oldalon - engem Fideszesként - zavart a Fidesz kommunikációja, hogy nyugodtan fogyaszthatunk akármennyit, mert ez így felelőtlen dolog, egyrészt a környezetnek se tesz jót, most meg főleg oda kéne figyelni, ilyen energiaválság, háború alatt.

Szóval ha a Fidesz intett volna a spórolásra, pedzegette volna hamarabb, hogy meg lesz húzva egy határ, akkor nem lenne problémám. Ezt viszont elcseszte, nem kellett volna nekik eddig a rezsicsökkentést foggal körömmel védeni, aztán egy éjszaka alatt bejelenteni, hogy meg fog változni.

2022. júl. 15. 11:44
 22/32 anonim ***** válasza:
87%
17-es örülj neki, hogy te ilyen helyzetben vagy. Nem sokan engedhetik ezt meg maguknak. Én és a párom a kovid alatt kezdte el a felnőtt közös életet. Kétszer kellett egy fizetésből élnünk albérletben. Mind a ketten rendes végzettséggel rendes munkahelyen dolgoztunk,de nem meglepő, hogy így olyan rettentő sok tartalékot nem tudtunk összeszedni, és ezek után még nehezebb helyzetben leszünk. Igaz én nem a dagadt disznó orbánra szavaztam, de undorító amit csinál. Hirtelen megemeli a saját és bandája fizetését, úgy hogy már egyébként is milliárdokat tettek félre majd utána elkezdi nyúzni a kisembereket. Jövőre egy zsák hitellel ugyan, de szerettünk volna már venni egy saját kis ingatlant, de teljesen reménytelen ez az egész. Sajnos nekünk kellett megfizetni sok ember által felvett csok-ot, babavárót és adóvisszatérítést míg mi friss házasként kapunk havonta 5000Ft adókedvezményt. Hát köszi, de inkább költse a szerettei gyógyszerére majd koporsójára ez a tetves orbán. Remélem visszakapja az élettől azt amit ő csinált az országgal. Lehet itt sokmindent a háborúra fogni, de ennyi mindent már nem. Itt az eredménye az elcseszett 12 év uralmának.
2022. júl. 15. 12:06
 23/32 anonim ***** válasza:
25%
22-es én csak azt akarom mondani, hogy 20-25 éve ugyanilyen fos körülmények voltak, mint most. 25 000 Ft volt, a havi járulékaim, céges költségeim minimum 25 ezer Ft volt (már akkor is volt könyvelőm), szóval amikor elkezdtem az volt az alap, ha volt bevételem, ha nem. Én nem látok különbséget. Annyit talán, hogy a KATA-val jól el lettek kényeztetve az emberek, hogy erre lehet bármit építeni. Talán annyi az előnyöm, hogy 20-25 éve tudom, hogy mindig magas járulékokat fizettem.
2022. júl. 15. 12:28
 24/32 anonim ***** válasza:
74%

#13 Nem a rezsicsökkentés ellen voltak.

Csak az a fajta rezsicsokkentes, amit Orbán Viktor "tart fenn" azt nem szerették volna folytatni.

Ne csak a birkakepzo M1-et nézd.

Fent van a Youtube-on MZP eredeti videója erről. HALLGASD MEG.

2022. júl. 15. 13:18
 25/32 anonim ***** válasza:
65%

Nincs világ válság, nincs EU válság.

Nálunk van csak válság 12 év kormányzás válság

Hehe bagoly mondja verébnek azért nem Kovács Gergelyt hozták ki a drog községből csukjával a fején meg egyebek.

Én az egész kamu rezsicsökkentés alatt problémáztam.

Jaja csak azért nem nálluk volt 500 az euró meg nem ők szívták ki az ország vízellátását.

Egyébként ez még mindig kegyes dolog. Macsétával

kéne bemenni a karmelitába és lenyakazni az egész csürhét.

Egyébként az adó emelés sose konszolidáció. Az csak kalimpálás.

2022. júl. 15. 22:34
 26/32 anonim ***** válasza:
90%

kerdezo, probald bemagolni az 5-os valaszolo valaszat. Az az igazi fidesz szavazo. Mindegy mit lep a kormany, fidsez szavazo szepen elfogadja a hazug vagy ferditett magyarazatot, nem olvas utana mas nyelveken es elutasit minden egyeb alternativat vagyis narrativat😃.

csak egy csak egy kormany csak egy part tudja kezelni a helyzetet...csk jol. csk igy, mindenki mas rosszabbul csinalna es mindenki aki mast allit ellenseg.

Nem vagyoofideszszavazo, de elmondom mit gondolok (itt legalabb senkit nem fog erdekelni es igy zavarni se):

Az egesz rezsicsokkentes nevu idiotizmus egy elhibazott lepes volt a kezdetektol (es ezt en hangoztattam is, csak hat kivagyoo en pistike vagy marika a videki senki vagy pesti taplo). Mert szepen elfedte az atlagemberke elol a valos energiarakat, azok dragulasat, ellustitotta az alternativ energian vagy legalabb a szigetelesen, nyilaszarocseren, energiahasznalat visszafogasan valo gondolkodast is (a cswlwkvest pedig vegkepp) es legfokeppen elfedte, hogy a hazai berek (fizetesek) olyannyira semmit nem ernek, hogy mellette ehen lehetne halni. Mindig kifejtettem nem a fizetesemnagysaga szamit, hanem az aranyok, hogy abbol mit tudok fizetni pl. fele elmegy lakhatasra,negyede elelemre es negyede a gyerekek oltoztetesere, oktatasara akkor bizony csoro vagyok. Ha viszont fele elmegy mindezekre masik felet felretehetnem az egeszet vagy mondjuk csak az egy harmadat a tobbit elszorakozom akkor kiralysag van. De nincs. Most hirtelen majd szembesul x ezer haztartas azzal, hogy uh talan nem is olyan jol elunk. Eddig hogy nem tu t fel 12 ev alatt? na leirni se lehet mert ujabb es ujabb kerdeseket vet fel stb.

mist majd kiderul megis mennyi is az az atlagkereset...mert az se annyi amennyi

2022. júl. 15. 23:28
 27/32 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom annyi a véleményük,hogy az ellenzékel rosszabb lenne.Ennyi.Probléma megoldva
2022. júl. 16. 07:20
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem élünk rosszúl még sem fogom azt mondani h ezt azt meg fogok tenni megengedhetek magamnak. Mi egyenlore az átlag alatt fogyasztunk, viszonylag kis lakás 60nm, csak h van még 4 ingatlan pl a balatoni nyaralónk is ami gázzal s villannyal működik. Téliesített viszont a melegvízet bojler adja. Nyaranta tobb heteket ott vagyunk s evkozben is lejarunk ha ugy van. Ezen a nyáron cirka 1 hetet tervezunk jovo honapba lemenni most emiatt. A csaladunkba elég sok a kertes házas mar most ki vannak h a 200nm-es vagy meg nagyobb ingatlannal mi lesz télen. Villany-gaz kazánosak termeszetesen. Még a villanyból csak csak, de egy nagy ingatlan kifűtése mar meredek lesz. Ráadásul padló fűtés. Kandalló a nappaliba van, de az nem tudja az egész házat bemelegíteni. Napkollektor jövőre lesz csak. Igen jól keresnek vagy épp jó a nyugdíjuk de most ez megszűnik. Ugyanis kiszámolták h mennyit fognak fizetni. Vagy tovabb adnak az ingatlanon,vagy elmegy egyikuk masikuk 3ik melohelyre gályázni h jusson. Most a panelek kelendőek lesznek ahol átalány van meg a kicsi lakások,illetve a napkollektorosok,a tobbi meg szívni fog. Azt nem tudom h ha masra esik a választas mi lett volna, a lényeg h csak nem úsztuk meg. S most ezzel kell foglalkozni.
2022. júl. 16. 09:27
 29/32 anonim ***** válasza:
86%
Fontos tudni, hogy az összeomlás lassan, de biztosan közeleg. A bolygó nem bírja már el ezt az embertömeget. Ezt a fajta összeomlást mindenki érezni fogja, így hát készüljetek. Lehetőleg lelkileg, mert az anyagi javak most igencsak háttérbe szorulnak, de ha idebent erősek vagyunk, akkor nagyon sok mindent képesek vagyunk átvészelni. Vizetek legyen, mert étel nélkül ki lehet bírni heteket, víz nélkül nem.
2022. júl. 16. 09:53
 30/32 anonim ***** válasza:
26%
29. Jó, oké, csakhogy én már a 90-es évek óta ezt a riogatást hallgatom, már akkor is túlnépesedés volt elvileg.
2022. júl. 16. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!