Fidesz szavazók! Mit gondoltok a rezsicsökkentés módosításáról?
#20 Más dolog azt mondani, hogy töröljük el teljesen a rezsicsökkentést, meg hogy elég a 17°C a lakásokban, ne fürödjél minden nap attól, hogy egy sávval ösztökélik az embereket az energiaspórolásra. Szerintem az EU túltolta az energiaspórolásra való ösztönzést ehhez hasonló kijelentésekkel, de a másik oldalon - engem Fideszesként - zavart a Fidesz kommunikációja, hogy nyugodtan fogyaszthatunk akármennyit, mert ez így felelőtlen dolog, egyrészt a környezetnek se tesz jót, most meg főleg oda kéne figyelni, ilyen energiaválság, háború alatt.
Szóval ha a Fidesz intett volna a spórolásra, pedzegette volna hamarabb, hogy meg lesz húzva egy határ, akkor nem lenne problémám. Ezt viszont elcseszte, nem kellett volna nekik eddig a rezsicsökkentést foggal körömmel védeni, aztán egy éjszaka alatt bejelenteni, hogy meg fog változni.
#13 Nem a rezsicsökkentés ellen voltak.
Csak az a fajta rezsicsokkentes, amit Orbán Viktor "tart fenn" azt nem szerették volna folytatni.
Ne csak a birkakepzo M1-et nézd.
Fent van a Youtube-on MZP eredeti videója erről. HALLGASD MEG.
Nincs világ válság, nincs EU válság.
Nálunk van csak válság 12 év kormányzás válság
Hehe bagoly mondja verébnek azért nem Kovács Gergelyt hozták ki a drog községből csukjával a fején meg egyebek.
Én az egész kamu rezsicsökkentés alatt problémáztam.
Jaja csak azért nem nálluk volt 500 az euró meg nem ők szívták ki az ország vízellátását.
Egyébként ez még mindig kegyes dolog. Macsétával
kéne bemenni a karmelitába és lenyakazni az egész csürhét.
Egyébként az adó emelés sose konszolidáció. Az csak kalimpálás.
kerdezo, probald bemagolni az 5-os valaszolo valaszat. Az az igazi fidesz szavazo. Mindegy mit lep a kormany, fidsez szavazo szepen elfogadja a hazug vagy ferditett magyarazatot, nem olvas utana mas nyelveken es elutasit minden egyeb alternativat vagyis narrativat😃.
csak egy csak egy kormany csak egy part tudja kezelni a helyzetet...csk jol. csk igy, mindenki mas rosszabbul csinalna es mindenki aki mast allit ellenseg.
Nem vagyoofideszszavazo, de elmondom mit gondolok (itt legalabb senkit nem fog erdekelni es igy zavarni se):
Az egesz rezsicsokkentes nevu idiotizmus egy elhibazott lepes volt a kezdetektol (es ezt en hangoztattam is, csak hat kivagyoo en pistike vagy marika a videki senki vagy pesti taplo). Mert szepen elfedte az atlagemberke elol a valos energiarakat, azok dragulasat, ellustitotta az alternativ energian vagy legalabb a szigetelesen, nyilaszarocseren, energiahasznalat visszafogasan valo gondolkodast is (a cswlwkvest pedig vegkepp) es legfokeppen elfedte, hogy a hazai berek (fizetesek) olyannyira semmit nem ernek, hogy mellette ehen lehetne halni. Mindig kifejtettem nem a fizetesemnagysaga szamit, hanem az aranyok, hogy abbol mit tudok fizetni pl. fele elmegy lakhatasra,negyede elelemre es negyede a gyerekek oltoztetesere, oktatasara akkor bizony csoro vagyok. Ha viszont fele elmegy mindezekre masik felet felretehetnem az egeszet vagy mondjuk csak az egy harmadat a tobbit elszorakozom akkor kiralysag van. De nincs. Most hirtelen majd szembesul x ezer haztartas azzal, hogy uh talan nem is olyan jol elunk. Eddig hogy nem tu t fel 12 ev alatt? na leirni se lehet mert ujabb es ujabb kerdeseket vet fel stb.
mist majd kiderul megis mennyi is az az atlagkereset...mert az se annyi amennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!