4-5 hónapja még nem azzal kampányolt a Fidesz, hogy a gonosz baloldal az, aki elvenné a rezsicsökkentést? Most akkor mi van?
2.
Én lementettem egy hasonlót:
Portfolio
2022. február 01. 15:25
Az orosz gázszállítások stabilitása biztosított Magyarország felé 2036-ig és „az is fontos, hogy ma Magyarország az európai piaci árnál ötször olcsóbban vásárol orosz gázt”
Nehéz helyzetben vannak most a fideszesek... még nem lett nekik megmondva, hogy mit kell gondoljanak. Saját maguknak kell kitalálniuk, végre talán elkezdik használni az agyukat...
Ilyen hibát nem szokott csinálni Viktor amúgy, ez meglepő. Szóval hamarosan kapunk válaszokat, hogy ki a hibás a rezsicsökkentés eltörléséért... meg fogjuk tudni, hogy kit kell utálnunk éppen. Csak türelem... 😉
Gyurcsány? Brüsszel? Soros? Zelenszkij? Vagy mindenki egyszerre?
Gyorsan átnéztem még egyszer mit írnak a fideszmédiában... egyelőre semmit. Próbálnak terelni azzal, hogy valójában marad az rezsicsökkentett ár, és a lakosság ¾-e teljesen rezsicsökkentett ársávban marad... úgy látszik megpróbálják kihúzni az első koppanásig a dolgot. Nagy pofáraesések lesznek itt a fideszeseknél mikor megkapják az első számlákat 😃😃😃
#6: a tegnapi kérdésem alatt Gyurcsány vezet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Megírta az origo, hogy mindez az elhibázott brüsszeli döntések miatt van!
Az elszegényedő német nyugdíjasoknak az tanácsolja a baloldal, vegyenek fel egy plusz pulóvert.
A rezsicsökkentés marad, így is nagyon sokat lehet spórolni!
A libsik állat módjára tüntetnek.
És amúgyis, Gyurcsány teljesen akarta megszüntetni a rezsicsökkentést xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!