4-5 hónapja még nem azzal kampányolt a Fidesz, hogy a gonosz baloldal az, aki elvenné a rezsicsökkentést? Most akkor mi van?
Mé, a Gyúúcsány jobb vót?
Amúgy meg Viktor azt is megmondta áprilisban hogy nem lesznek új adók sem bevezetve, sem emelve. Remélem ezzel a KATA-sok is egyetértenek.
✎ 14/ válasza: [egyébként Orbán azt nyilatkozta hogy megnézik, milyen formában lehet fenntartani a rezsicsökkentést.] 2022. júl. 16. 07:37
Tényleg? Akkor május 31-én feltörték a miniszterelnök facebook fiókját és hamis videót, híreket tettek ki? Hát, el kell ismerni: igen jól sikerült hamisítvány a videó.
„Orbán Viktor
május 31. ·
A rezsicsökkentést megvédtük! A magyar családok ma este nyugodtan aludhatnak.
Hálásan köszönjük. Isten áldja és segítse további munkájában. 🇭🇺🙏
Boldog születésnapot kívánok. Isten éltesse sokáig jó egészségben boldogságban kedves családja körében.🌹”
↓
Képen: [link]
Az elérhetősége: [link]
#1 Engem nem vert át Orbán.
Mivel sose hittem neki.
Az árstoppba is beleragadt, azért tologatja a határidejét, mert nem tudja, hogy hogyan másszon ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!