Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na akkor meddig is fog a...

Na akkor meddig is fog a bator magyar nep lazadasa tartani a rendszer intezkedesei ellen?

Figyelt kérdés

444-en lattam hogy volt par bulizos fiatal "tuntetni", parat el is vittek drog tesztre a rendorok.

Meddig fog ez tartani meg? Egy nap? Ket nap?

2022. júl. 14. 10:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Felőlem mindenki mehet,vén maradok 🇭🇺❣️
2022. júl. 14. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
...én maradok, aztán remélem majd vén is maradok valameddig 🤣
2022. júl. 14. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:
csak bohóckodtak
2022. júl. 14. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
A kemény tüntetések majd ősszel-télen fognak kezdődni, amikor a katások már nem tudnak majd mellékállásban pluszkeresetre szert tenni és amikor el kell kezdeni fűteni és fizetni az "átlagfogyasztás" feletti gázt piaci áron. Ha már az emberek éheznek és megfagynak, akkor lesz itt szép világ.
2022. júl. 14. 11:40
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Rákosi könnyedén megoldotta ezt a problémát, pedig volt szén és tűzifahiány, meg bejelentett áramszünetek. Kelendő volt a petróleumlámpa, a gyertya drága volt.

2022. júl. 14. 11:48
 16/16 anonim ***** válasza:
#6 mi Ausztriába megyünk, már élnek ott rokonaink. Nekünk ez a legideálisabb, mert hamar haza tudunk jönni, ha kell. Ausztriában egyelőre az angol nyelvvel fogunk boldogulni, mert még nem tudunk németül. De innen el kell menni, nem szabad maradni mostmár. Nem lehet tovább húzni, itt a vége, legalábbis így érezzük, akármilyen nehéz, meg kell lépni, nincs más választás. Annak idején 56-ban a családom egy része már lelépett, azóta sokkal jobb életet élnek, mindig tudtam, hogy igazuk van, de sosem mertem lépni. Már rég be kellett volna látnom, hogy követni kellett volna őket, csak reménykedtem, áltattam magam, beértem ezzel is, de mostmár betelt a pohár, az utolsó csepp is. Csak azt sajnálom, hogy nem erre építettem az életem, hogy elhúzzam innen a belem.
2022. júl. 14. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!