Na akkor meddig is fog a bator magyar nep lazadasa tartani a rendszer intezkedesei ellen?
444-en lattam hogy volt par bulizos fiatal "tuntetni", parat el is vittek drog tesztre a rendorok.
Meddig fog ez tartani meg? Egy nap? Ket nap?
Az rajtunk magyarokon múlik. Rajtad is, rajtam is. A katásokon, a tanárokon, az eü dolgozókon, a vállalkozókon, a nyugdíjasokon, a szegénységben élőkön, mindannyiunkon.
Megyünk mind, példát véve a Srí Lanka-i nép bátorságáról, vagy eltűrünk mindent tovább?
6
Egyedüli befogadóország az USA. Ott nem fogják éreztetni veled, hogy "csak" betelepült vagy.
Viszont ott kizárólag a teljesítmény a mérce, keményen meg kell dolgozni a megélhetésért. Ráadásul valahogyan zöldkártyához kell jutnod, mert enélkül senki vagy.
9
Sehol máshol nem fognak egyenrangúként kezelni még akkor se, ha anyanyelvi szinten beszéled nyelvüket.
Szerintem nem az USA miatt, hanem a politikusai miatt. Nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!