Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az áram és gáz fogyasztási...

Az áram és gáz fogyasztási limit havi szinten fog vonatkozni vagy éves szinten?

Figyelt kérdés

Úgy értem a kérdést, hogy pl. a 144 köbmétert azt majd havonta kell számolni (úgy hogy télen a fűtés miatt napi 15-20 köbmétert elfogyaszt az ember), vagy éves szinten?

Utóbbi esetben ugye nem lenne probléma, mert nyáron a zuhanyzás és főzés kivételével nincs gázfogyasztás. Télen viszont pillanatok alatt összegyűlik a 144 (gyakorlatilag egy hét alatt). Viszont éves szinten a nyári kiesés-kompenzáció miatt nem volna probléma.

Nem tudom, volt-e ilyen kérdés tegnap óta, de lehet tudni, hogy hogyan kell majd számolni, vagy mit lehet csinálni, hogy ne ilyen 200 ezres havi gázszámlák jöjjenek majd a téli hónapokban?

2022. júl. 14. 09:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy nekünk 2 villanyóránk van, a normál és a vezérelt, a kettőt együtt számolják, vagy külön-külön?
2022. júl. 14. 10:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz havi, mindenkinek van ugyanis éves elszámolás, akár tényleges fogyasztást jelenti havonta, akár átalányban van. Lesz éves elszámolás, az utána kiderül , túlfogyasztás van - e.
2022. júl. 14. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!