Mi értelme van a boltzárnak ha a másik boltban számolatlanul tolonghatnak az emberek ? Nem lenne jobb egy vásárlói limit minden boltban ?
Mert ha kint a bejáratnál tolonganak, az mivel jobb? Bent legalább viszonylag szétszóródnak, a bejáratnál meg agyontaposnák egymást.
Vagy ha téged megállítanának a bejáratnál, akkor nem várnád ki a sorod, hanem sarkon fordulnál, hazamennél, és aznap nem ennél?
A Magyarország nevű államnak álcázott cég ellopta a Magyar Köztársaság szerveit többek között az adóhivatalt, a bíróságot, rendőrséget és az országgyűlést is.
Egy mellékletet csatolok, aminek jogszabályi hivatkozásai alapján kijelenthető, hogy az országgyűlési képviselők által 2011 április 18-án megszavazott 2011 április 25-én kihirdetett Magyarország alaptörvénye nevezetű dokumentum nem minősül alkotmánynak mivel jogilag érvénytelen mert nem a felhatalmazott magyar nép alkotta meg.
Ezek következtében a 2012 január elsején létrehozott Magyarország nevű állam államként jogilag nem létezik. Jogilag még ma is a Magyar Köztársaság van érvényben aminek az állampolgára vagyok. Állampolgári kötelességem, miszerint az alkotmányellenes cselekedetek ellen a hazámért kiállok, most teljesítem a következő követelések....
Porgari pereskedés szövege
Ezert csinal meg mindent a hatalom... és még mindig ketelkedtek benne h a vakcina nem halalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!