A Fidesz megszorít? Kevesebbet kell fűtenünk?
Mi SZEGÉNYEK vagyunk én beteg. Többen lakunk a telken a házban, a ház közös sokan lakunk több család és így mi többet fogyasztunk az átlagnál. Egy közös óra van.
Mit csináljunk? Beteg vagyok kell a meleg szoba.
A Fidesz nem azt igérte hogy megvédi a családokat? Ez durva megszorítás. Amikor Brüsszel vagy az ellenzék mondta fűtsünk kevesebbet a Fidesz ezt kikérte magának hogy ez megszorítás.
Hát nem logikus, az biztos. Nem háztartásra, személyekre kéne számolni.
Amúgy meg akik azzal jönnek, hogy más országokban is kifizetik az emberek, nézzük már meg a fizetéseket máshol. Most már Indiánál is rosszabbul vagyunk fizetve. Multinál dolgozom, konkrétan mondták, hogy az egész világon nálunk a legalacsonyabb a bér. Hát nagyon dübörög a gazdaság, mondhatom!
" Multinál dolgozom, konkrétan mondták, hogy az egész világon nálunk a legalacsonyabb a bér."
Dehülyevagy,Istenem....🙄
Miért lennék én hülye? Szerintem az akinek ilyen a vitakultúrája, szerintem inkább ne minősítse a másikat.
Akkor pontosítok: Azok közül az országok közül, ahol jelen van ez a multi. Tehát nyilván nem a szegény afrikai országokra gondoltam. De India, Románia, Bulgária mind megelőzött minket. És ez az információ a managementtől származik. Hozzák is amúgy ide a munkát rendületlenül, nem győznek embert felvenni. Csak hát bruttó 300.000 ft-ért nem nagyon tudnak válogatni a szakemberek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!