Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz megszorít? Kevesebbet...

A Fidesz megszorít? Kevesebbet kell fűtenünk?

Figyelt kérdés

Mi SZEGÉNYEK vagyunk én beteg. Többen lakunk a telken a házban, a ház közös sokan lakunk több család és így mi többet fogyasztunk az átlagnál. Egy közös óra van.

Mit csináljunk? Beteg vagyok kell a meleg szoba.

A Fidesz nem azt igérte hogy megvédi a családokat? Ez durva megszorítás. Amikor Brüsszel vagy az ellenzék mondta fűtsünk kevesebbet a Fidesz ezt kikérte magának hogy ez megszorítás.

2022. júl. 13. 18:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%
Remelem boldogok vagytok.
2022. júl. 13. 18:33
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Ez még csaka kezdet...

Nem ijesztgetni akarok, de nagyon nagy gáz lesz

Nem keleltt volna a fideszre szavazni...

2022. júl. 13. 18:33
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
2-es, Amerre haladunk, szerintem nem lesz gáz...
2022. júl. 13. 18:39
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Attól hogy többen laktok egy házban még nem kell több gáz, gondold el ha az összes köbméterért magasabb árat kellene fizetned mint más országban.
2022. júl. 13. 18:40
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem szavaztam a Fideszre. Szóval nem írtam. Csak a Fidesz azt igérte hogy megvédi a családokat
2022. júl. 13. 18:42
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Ez lehet hogy csak a kezdet de ha más lenne kormányon ez a része akkor se lenne jobb, a többi országban már jó ideje többszörös árat fizetnek.
2022. júl. 13. 18:43
 7/17 A kérdező kommentje:

5os

De sokan lakunk. Ikerhaz pl. Több család. És mindenki fűt. Így ez osszeadodik mert közös. Utána kell járnom hogy van és mi lesz.

Édesanyám nagyon fél hogy mi lesz velünk

2022. júl. 13. 18:43
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

Kérdezzétek Orbán vezéretektől

Ki szavazta meg?

Ilyenkor mindneki tagadja:D

De most azok ríjnak majd a legjobban akik a birka fidesztábor tagjai voltak eddig is

Ne rijjatok, gondolkodni kellett vóna:D

2022. júl. 13. 18:48
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Megvédte a családokat , még így is töredék gázárat fog fizetni egy család mondjuk Romániához vagy Csehországhoz Németországhoz képest.
2022. júl. 13. 18:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Iszonyú megkeseredéssel írom: tragédia.

A mi családunkat is nagyon meg fogja viselni (egy családnak számolom a három generáció együttélését); különösen a gáz a fűtés miatt. Ha ugyanennyien külön lakcímen élnénk, akkor nem lenne brutális gázáremelés; sőt, semmilyen, mert eltérő fogyasztási hely lenne. Ez akkor is áll, ha nyilván nem létszámarányos a fogyasztás.

Az általános durva áremelkedésekkel még határon táncoltunk; ez az emelés nagy falatokat fog kiharapni a megtakarításainkból. Amíg elég lesz.

De hogy akár átmenetileg is mit fog csinálni csak a falunkban sokszáz ember, nem tudom.

És 18 nap múlva indul az emelés.

És az általános gondok előbb-utóbb munkalehetőségek megszűnésével járnak majd. Ami máris van: a KATA szintén 18 nap múlva agyonvág többszázezer embert (nem ennyi KATÁ-st, de családtagjaikat is ideszámítva), a közmunka szeptembertől gyakorlatilag megszűnik (akinek szakmája van, nem lehet tovább közmunkás).

Így is nagy volt a szívszorongató szegénység, akkor is, ha sokan nem is érzékelik, mert nem találkoznak vele.

2022. júl. 13. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!