Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem afelé megy az...

Miért nem afelé megy az ország, hogy minél kevesebbet kelljen közlekedni?

Figyelt kérdés
A benzin drága, az autó drága, a BKK tönkremegy, de azért állandóan közlekedünk. Miért nem arra szoktatnak mindenkit, hogy csak akkor menjen valahova, ha nagyon muszáj. A vírusnak legalább megvolt a haszna, hogy nem kellett állandóan menni valahova.
2022. máj. 6. 10:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom ez trollkodás.
2022. máj. 6. 10:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én afelé megyek, home office.
2022. máj. 6. 10:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem afelé megy, egyre többen dolgoznak például otthonról, a nagyvárosokban egyre több helyi kis központok alakulnak ki, mindenféle lehetőségekkel. A tömegközlekedést viszont fejleszteni kell, hogy akik mindenképp utazni szeretnének, azoknak az egy jó alternatíva legyen.
2022. máj. 6. 10:36
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha valaki annyira akar, kedvére ülhet a négy fal között, én biztos megbolondulnék. Amúgy feltalálták a biciklit is, meg a rollert, ha már.
2022. máj. 6. 10:36
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
"Az ország" nem tud afelé menni. Az egyes emberek viszont tudnak.
2022. máj. 6. 10:38
 6/19 anonim ***** válasza:
62%

Egyébként mehetnénk arrafelé, de ahhoz más miniszterelnök kellene.

Lehetne gyorsvasútunk, amivel Pécs - Bp, vagy Debrecen Bp (urambocsá Nógrád Bp ) kevesebb, mint amennyi a 20-as busz menetideje Káposztásról a Keletiig.

Az elmúlt 30 év másról szólt. Kiköltöztek emberek aglomerációba, és naponta autóznak.

Most meg, hogy küszöbön a 700 - 1000 - :) 2000 forintos üzemanyag, fel vannak háborodva. És továbbra is autózni szeretnének.

Mondjuk a magyarok többsége büdös gyökér, aki nem beszél nyelveket, nem jár külfölre, fogalma nincs arról, merre jár Európa.

Ők nem értik a kérdésedet.

2022. máj. 6. 10:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyámat azért gúnyoltuk,mert alig tette ki a lábát a faluból.Engem azért fognak gúnyolni,mert kocsival jártam boltba.
2022. máj. 6. 10:50
 8/19 anonim ***** válasza:
69%

Pedagógus vagyok.

Emlékszem, 2020 elején mondta ez egyik kolléga egy értekezlet előtt, hogy az informatikus férje home office-ban van.

Egy másik poénból mondta, hogy majd mi is otthonról fogunk dolgozni. Olyan abszurd ötlet volt, hogy úgy nevettünk, a térdünket csapkodtuk.

Aztán rá egy hétre tényleg home office lett belőle.

Sose fogom elfelejteni, napokig nem tértem magamhoz a döbbenettől.

Megoldottuk, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy nem volt jó.

Vannak munkák, és helyzetek, amikor nem lehet elkerülni, utazni kell.

Akár napi szinten.

2022. máj. 6. 11:15
 9/19 anonim ***** válasza:
18%

kedves 8-as, te pontosan megvilágítod azt, miért nem érdemes vidéki főiskolás andragógusokkal feltölteni a magyar közoktatást.

Semmit nem értettél meg a 212. századból.

Ráadásul te tanítod a gyermekeinket :))))))

2022. máj. 6. 11:17
 10/19 anonim ***** válasza:
25%

A 212.századból?

Abbból tényleg semmit nem értek.

2022. máj. 6. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!