Miért nem afelé megy az ország, hogy minél kevesebbet kelljen közlekedni?
Az a szép, hogy amikor leírom, hogy pedagógus vagyok, rögtön azt hiszi a többség, hogy tanár.
Hát, nem.
Korai fejlesztés.
Nem is próbálom elmagyarázni mi az.
És nem. Nem lehet érdemi munkát 3 év alatti gyerekekkel online végezni.
Még jó, hogy te érted az idők szavát, és megszakérted nekem.
Érzem a megvetést, ne félj.
Az andrgógus szót is ismerem.
Te tudod mit csinál egy konduktor?
Tehát nincs meg a konduktor, ugye?
Mert azt egyetlen helyen képzik, csak mondom.
Az nem elvárható, hogy ne menjen senki sehova, én a problémát a munkáltatók hozzáállásában látom.
Nézd meg, a vírus miatt tömegek álltak át home office-ra, de csak nagyon kevés helyen maradt meg végül. Miért? A mi példánk tökéletes, mert a főnökünknek az az elképzelése, hogy ha otthon vagyunk, biztos nem dolgozunk annyit, mint az irodában, pedig minden pontosan ugyanúgy meg volt csinálva. A mi munkánk nem igazán igényelt személyes jelenlétet, de akkor is be kell menni, inkább fizette az iroda havi 250(!) ezres bérleti díját, semmint kivegyen egy kisebbet, ahova elég lett volna alkalmanként bemenni.
Szóval, mi elég csalódottak voltunk a végén. Egy csomó időt és pénzt megspóroltam azzal, hogy nem kellett utazni, 4-kor, ha véget ért a munkaidő, nem kellett még közel 1 óra, hogy hazaérjek (igen, agglomerációba tömegközlekedéssel, ez nem Budapest, de a városban nem tudtunk volna venni semmit az árak miatt).
Egyszerűen sokkal több ember dolgozhatnak otthonról, csak a magyar munkáltatók nem akarják.
"Vannak munkák, és helyzetek, amikor nem lehet elkerülni, utazni kell. Akár napi szinten."
Milyen más lenne az élet, ha tényleg csak olyankor utazna mindenki! És milyen sok szempontból jobb lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!