Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az emberek, akik a...

Azok az emberek, akik a Fideszre szavaztak, most miért panaszkodnak a KATA törvény és a Forint értékének romlása miatt?

Figyelt kérdés

Mi az oka annak, hogy azok az emberek, akik a Fideszre szavaztak, elégedetlenkedni kezdtek? Hiszek ők szavaztak a Fideszre! És nem boldogok? Ők erre vágytak, hogy a demokráciát 2010 óta folyamatosan leépítő, diktatórikus, megszállottan stadion építő Orbon Viktor győzzön! Most pedig panaszkodnak? Ez szerintem nem fair. Tessék megenni amit főztetek, ti vágytatok erre, jó étvágyat kívánok!

Mennyire tisztességes, hogy most azok az emberek panaszkodnak, akik hatalomra juttatták kedvenc pártjukat?

2022. júl. 13. 13:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%
2013-ban vezették be a KATA-t. Előtte is voltak EV-k, Bt-k KKt-t. Ezután is lesznek. Fáj az adóemelés? Az nem fájt, hogy 10 évig lófax adót nem fizettek?
2022. júl. 13. 13:33
 12/24 anonim válasza:
0%

Én nem szavaztam senkire.

Inkább az érdekelne, hogy az ellenzékiek most mire fel verik a mellüket? Az ellenzék is ott van a parlamentben, ők is megszavazták ezt a mocsokságot.

2022. júl. 13. 13:36
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
11-es, Te sima alkalmazott vagy?
2022. júl. 13. 13:38
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
Szíve joguk...
2022. júl. 13. 13:38
 15/24 anonim ***** válasza:
5%
Eléggé pofátlanok, hogy most meg bezzeg lázadoznak. Ugatjok 2014 óta, hogy baj lesz a Fidesz hatalmával, leszarták, most meg pattognak. Istenem...🤦‍♂️
2022. júl. 13. 13:44
 16/24 anonim válasza:
0%
Most miért kell lepontozni? Az ellenzék nem szavazta meg, vagy mi? Ne legyetek már ekkora birkák!
2022. júl. 13. 14:04
 17/24 anonim ***** válasza:
32%

Azért lázadnak, mert azt mondják, ha az ellenzék van hatalmon, soha nem is lett volna kata, mert ők ellene voltak a megszavazásán is.

Bár most tökmindegy ki van kormányon, a választás előtt mindent elköltöttek, csak annyi pénz maradt, ami talán tarthatta volna a látszatot, hogy előre megyünk, nem hátra. Aztán ez az elhúzódó háború, a 4-5szörös árak és az egész válság ami most van, az lehúzta a bugyit az országról, és kiderült, hogy nem maradt túl sok pénz. Tehát az ellenzék egy ilyen helyzetben találta volna magát, és tuti nyomták volna orrba szájba a megszorításokat ők is, és akkor a fidesz ráfoghatta volna az ellenzékre, hogy ahogy ők irányítanak, egyből rosszra fordult a világ. Így viszont a kormány van szorult helyzetben most.

2022. júl. 13. 14:10
 18/24 anonim ***** válasza:
69%
Mert hogy valaki X pártra szavaz, abból nem következik, hogy minden döntésükkel egyet kell értenie, de még azt sem, hogy ne lehetne egyenesen elégedetlen valamivel.
2022. júl. 13. 14:22
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván abszurd volt hogy én a kis keresetemből többet adóztam mint egy KATA-s aki jóval többet keres.
2022. júl. 13. 14:25
 20/24 Dzsonszi ***** válasza:
68%

Megszoktuk az ellenzékiektől, hogy pl Márki bármekkora baromságot mondhatott, ti mindig bevédtétek, még ha egyértelmű hazugság, összevisszabeszélés is volt.

Én se örülök ennek, még úgy sem, hogy én többször találkoztam burkolt munkaviszonnyal, de nyilván most ezzel sok vállalkozóval kicsesznek. Másképp és több időt kellett volna hagyni nekik az adaptációra. Vannak hibái a Fidesznek, ez is közéjük sorolható, attól még ezermilliószor inkább rájuk teszem a voksot, mint az összefogásnak csúfolt moslékra, de ettől függetlenül nem kell velük egyetérteni automatikusan, mint ahogy ti tettétek az összefosással.

2022. júl. 13. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!