Azok az emberek, akik a Fideszre szavaztak, most miért panaszkodnak a KATA törvény és a Forint értékének romlása miatt?
Mi az oka annak, hogy azok az emberek, akik a Fideszre szavaztak, elégedetlenkedni kezdtek? Hiszek ők szavaztak a Fideszre! És nem boldogok? Ők erre vágytak, hogy a demokráciát 2010 óta folyamatosan leépítő, diktatórikus, megszállottan stadion építő Orbon Viktor győzzön! Most pedig panaszkodnak? Ez szerintem nem fair. Tessék megenni amit főztetek, ti vágytatok erre, jó étvágyat kívánok!
Mennyire tisztességes, hogy most azok az emberek panaszkodnak, akik hatalomra juttatták kedvenc pártjukat?

Én nem szavaztam senkire.
Inkább az érdekelne, hogy az ellenzékiek most mire fel verik a mellüket? Az ellenzék is ott van a parlamentben, ők is megszavazták ezt a mocsokságot.

Azért lázadnak, mert azt mondják, ha az ellenzék van hatalmon, soha nem is lett volna kata, mert ők ellene voltak a megszavazásán is.
Bár most tökmindegy ki van kormányon, a választás előtt mindent elköltöttek, csak annyi pénz maradt, ami talán tarthatta volna a látszatot, hogy előre megyünk, nem hátra. Aztán ez az elhúzódó háború, a 4-5szörös árak és az egész válság ami most van, az lehúzta a bugyit az országról, és kiderült, hogy nem maradt túl sok pénz. Tehát az ellenzék egy ilyen helyzetben találta volna magát, és tuti nyomták volna orrba szájba a megszorításokat ők is, és akkor a fidesz ráfoghatta volna az ellenzékre, hogy ahogy ők irányítanak, egyből rosszra fordult a világ. Így viszont a kormány van szorult helyzetben most.

Megszoktuk az ellenzékiektől, hogy pl Márki bármekkora baromságot mondhatott, ti mindig bevédtétek, még ha egyértelmű hazugság, összevisszabeszélés is volt.
Én se örülök ennek, még úgy sem, hogy én többször találkoztam burkolt munkaviszonnyal, de nyilván most ezzel sok vállalkozóval kicsesznek. Másképp és több időt kellett volna hagyni nekik az adaptációra. Vannak hibái a Fidesznek, ez is közéjük sorolható, attól még ezermilliószor inkább rájuk teszem a voksot, mint az összefogásnak csúfolt moslékra, de ettől függetlenül nem kell velük egyetérteni automatikusan, mint ahogy ti tettétek az összefosással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!