Azok az emberek, akik a Fideszre szavaztak, most miért panaszkodnak a KATA törvény és a Forint értékének romlása miatt?
Mi az oka annak, hogy azok az emberek, akik a Fideszre szavaztak, elégedetlenkedni kezdtek? Hiszek ők szavaztak a Fideszre! És nem boldogok? Ők erre vágytak, hogy a demokráciát 2010 óta folyamatosan leépítő, diktatórikus, megszállottan stadion építő Orbon Viktor győzzön! Most pedig panaszkodnak? Ez szerintem nem fair. Tessék megenni amit főztetek, ti vágytatok erre, jó étvágyat kívánok!
Mennyire tisztességes, hogy most azok az emberek panaszkodnak, akik hatalomra juttatták kedvenc pártjukat?
13:16
Ismerősi körömben és a Facebook-on látom, hogy azok az emberek, akik nyíltan Fidesz szavazók, nem győznek panaszkodni. Szerintem ez nem tisztességes, hogy pont azok elégedetlenkednek, akik a Fidesz-re szavaztak. Véleményem szerint pont nekik kellene a leginkább csöndben lenniük.
Egyrészt miért gondolod, hogy feltétlenül mindenki aki panaszkodik, az mind a Fideszre szavazott.
Másrészt az embernek megváltozhat a véleménye bizonyos döntésekkel kapcsolatosan idővel.
Harmadrészt és erre Isti22 10 évvel ezelőtti ugyanitt feltett kérdésekre refrektáló, visszatekintő kérdései a legjobb példák, a magyarok nagyrésze szereti sokkal rosszabbnak látni a helyzetét, mint amilyen valójában.
"a KATA-t már rég meg kellett volna változtatni"
Csak nem éppen így...
"Véleményem szerint pont nekik kellene a leginkább csöndben lenniük."
Eddig az elvakultság volt a probléma, most végre megjelent egy, a belpolitikai címerektől, színektől független álláspont, rögtön mindenkit visszazavarnál a saját szekértáborába. Polarizálódjunk csak tovább, ugye?
3-as válaszra:
Értem. Szerintem viszont örülni kell ennek. Elcseszték, bedőltek nekik újra (2018-ban sajnos még én is), de most legalább tanulnak belőle ők is, és legközelebb már ők sem lesznek a szavazóik. Szóval szépen csak halaudnk afelé, hogy nyílnak a szemek. Na persze az elvakultaktól sosem várhatjuk el, hogy majd másképp lássanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!