Szerintetek fiatalként miből lehet pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Az egyértelmű, hogy fiatalként kell anyagi biztonságot teremteni, mert később ez csak nehezebb lesz. Lásd a nyugdíjasok esete, akik öreg korukig várták a csodát, aztán pedig állami alamizsnát kénytelenek elfogadni. A CSOK sem jó üzlet, mert a gyerek sok kiadással is jár és eléggé idegesítő is. Viszont akkor miből lehet pénzt keresni?2022. júl. 13. 10:58
11/21 anonim válasza:
Én marketinges lettem, imádom és milliokat keresek. De ehhez kell ész + kreativitas. Nem mindenkinek megy
12/21 anonim válasza:
Az, hogy munkával, fel se merül, itt kell rákérdeznie, úgy kell a szájába rágni... Édes Istenem!...
13/21 anonim válasza:
Kaptam privátot az irigyektől, így újra kiemelném. Marketinges vagyok és milliókat keresek. De hat ez az irigyeknek nem fog menni, mert hülyék hozzá
14/21 anonim válasza:
Én kitanultam a forex tőzsdei kereskedést (7év) és egyenlőre nagyon úgy néz ki hogy az idei évet profittal fogom zárni.
16/21 anonim válasza:
#15 Idén már 329 kereskedési pozíción vagyok már túl. Tavasszal 150 Euróval kezdtem (újra) és most járok 563 Eurónál, úgy hogy a 150 Euró befizetésemet már azóta kivettem.
Én most azért kicsit bizakodó vagyok. Pláne hogy tavaly óta nagyon sokat csiszoltam a szabályrendszeremen, és a kereskedési stratégiámon is sikerült finomítanom
17/21 anonim válasza:
A helyesírásodra céloztam, azon is lenne még mit csiszolni... Az euró meg kisbetűs.
18/21 anonim válasza:
#17 Köszi a felvilágosítást. Igyekszem csiszolni azon is. :D
19/21 anonim válasza:
Hú szerintem a tőzsde szerencsejáték.
20/21 anonim válasza:
#19 Igazából csak annyira mint mondjuk egy meteorológusnak az időjárás előrejelzés. Ehhez tudnám leginkább hasonlítani.
Viszont a kérdezőnek lehet hogy nem ez a legjobb opció , mivel ezt kitanulni és kellő gyakorlatot szerezni benne, legalább 5év vagy több. Addigra meg már lehet hogy nem is lesz annyira fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!