Miért nem mennek már haza ezek a tüntetők?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem tudja fizetni a Katát akkor menjél vissza alkalmazottnak én is alkalmazott vagyok és egy csomó adót fizetek2022. júl. 12. 18:28
1/9 anonim válasza:
Ez igaz, de gondolj bele azért akit ez érint egyik napról a másikra több adót kell fizetnie.
2/9 anonim válasza:
Látod, azért vagy alkalmazott, mert ennyire "rengeteg" eszed van ;D
3/9 anonim válasza:
Gazdasági analfabétizmus előre. A KATA elég sokat fehérített a gazdaságon, most maximum annyi történik, hogy megint jól nem adnak számlát a vállalkozók, meg jön majd egy újabb kör drágulás.
4/9 anonim válasza:
Kőműves segédmunkás vagy, igaz?Bár azt hittem eddig, hogy írni még nekik is tudni kell.Ezek szerint tévedtem.Ja, nem, azok feketén dolgoznak.Akkor esetleg gyártósori operátor vagy?
5/9 anonim válasza:
Miért téged mit zavarnak a tüntetők? Menj metróval azt még nem zárták le.
6/9 anonim válasza:
Ez a baj, hogy oda-vissza egymást méregetitek, sértegetitek... miközben előbb-utóbb mind meg fogjátok járni, aki nem holnap az holnapután, és röhögnek a fejetek fölött majd a rendszer haszonélvezői. Ha Y csoport kiállna X csoport mellett, amikor X lábát tapossák, akkor talán nem jutna el a történet Y lábáig.
7/9 anonim válasza:
Mert nem akkora csicskák, mint te.
9/9 anonim válasza:
Nyugi, - haza fognak előbb-utóbb menni, ha úrrá lesz rajtuk az elégedett fáradtság! Ne idegeskedj - feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!