orbán viktor az Isten, Haza az ellopott milliárdokból építetett házunk, család pedig a rokonság és a haverok, akik mint egy maffia élősködnek a nép pénzén
2022. júl. 10. 18:43
3/18 anonim válasza:
Egy fideszesnek, hisz Istenben, szereti a hazáját, és természetesen a család a legfontosabb.
4/18 anonim válasza:
1. Református ember vagyok és hiszek Istenben 2. Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok és itthon szeretnék boldogulni, ezért nem megyek ki külföldre mosogatni 3. Fontosnak tartom, hogy gyerekeim legyenek, és elképesztőnek tartom a mai “ne szülj” divatot. + egy megjegyzés: azért szavaztam a Fideszre, mert a 2 lehetőség közül ezt láttam a jobbnak, nem azért mert hibátlannak látom őket elvakultságomban. Nézzük meg Ukrajna, hogy járt az alkalmatlan miniszterelnökével…
5/18 anonim válasza:
Isten - az ország keresztény alapú kultúrájának megőrzése, keresztény értékek hangsúlyozása.
Haza- nemzet iránti elkötelezettség.
Család - eredeti családmodell támogatása, családi szentségének támogatása.
2022. júl. 10. 18:49
6/18 anonim válasza:
Isten: büszke vagyok a katolikus hitemre.
Haza: Magyarország az otthonom, nem megyek el idegenbe hazátlannak, mint a sok pénzéhes nyugatot majmoló.
Család: az Isten szerinti család az apa+anya+gyerekek, ezért mindenáron ellen fogok állni az LMBTQ társadalomromboló eszméinek.
Pár évtizeddel ezelőtt ez természetes volt, most már másfelé megy a világ.
2022. júl. 10. 18:53
9/18 anonim válasza:
"saját elhatározásából elkötelezi magát, hogy egymás bátorítására, segítésére és védelmére törekszik egész életében. Ilyen módon a házasság felelősségteljes, biztonságos és meghitt közösséget jelent számukra, és áldásul szolgál életük minden más területén is."
Ez nálunk, nem heteróknál is pont így működik, annyi különbséggel, hogy nem kapunk róla papírt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!