Miért tüntetnek a KATA módosítása ellen amikor szerintem ez egyáltalán nem baj?
Az, hogy szerinted egyáltalán nem baj, csak a te retardáltságodról állít ki bizonyítványt.
Csak úgy jelezném, hogy ha most hirtelen fele annyit kezd majd el keresni ez a ~fél millió ember, akkor fele annyit is fognak költeni, ami bevétel kiesésként jelentkezik a boltosoknál, illetve a meg nem történt tranzakciók után ÁFA se keletkezik, ami meg állam zsebéből fog hiányozni.
Ami ilyen rohadt magas fogyasztói árak mellett igencsak lecsökkenti azt az állami pluszbevételt, amit a KATA-soktól járulékok formájában beszednek majd szeptembertől.
Magyarul, az állami bevételek ezzel csak nagyon-nagyon minimálisan fognak nőni, neked közalkalmazottként semmivel nem lesz jobb, akik eddig sem katáztak, azoknak sem lesz jobb semmivel sem, rosszabb lesz viszont a fél millió embernek és az ő fogyasztás-kiesésük révén a kiskereskedelemnek.
Szóval csak gratulálni lehet a fidesznek, nagyot húztak, kib-sztak úgy ~7-800 ezer emberrel, hogy közben senki más nem nyert rajta semmit.
Neked miért baj, hogy a Katások kimentek tüntetni, ha szerintem ez egytalán nem baj?
Komolyan nem tudom, hogy ezek ilyen direkt álnaiv kérdések, vagy itt mostanában tényleg szellemi fogyatékosok írogatnak.
Most voltam kint beszédet mondott és elmagyarázta drasztikus emelés ellen tüntet. 50 75 100 vagy hasonló nem ennyire durva. És a szeptemberi bevezetés miatt két adóév lesz ami tovább növeli a költségeket meg a bonyodalmakat szóval a szokásos hozzá nem értő kapkodó módon lett megcsinálva.
Persze csak az adózás szempontjából hozzá Nem értés abból zseniális hogy lefoglalják a népet és ezalatt csinálnak egy sokkal nagyobb susmust amit így senki nem vesz észre... Szóval ki van ez rendesen találva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!