Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tüntetnek a KATA módosít...

Miért tüntetnek a KATA módosítása ellen amikor szerintem ez egyáltalán nem baj?

Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 12:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%
#13 Hát ez meg a te dolgod. A sajátjaival mindig is szarrágó volt a kormány, kevés pénzért sok b#sztatás, ezért sem mennek sokan az állami szektorba.
2022. júl. 12. 13:13
 22/24 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogy szerinted egyáltalán nem baj, csak a te retardáltságodról állít ki bizonyítványt.

Csak úgy jelezném, hogy ha most hirtelen fele annyit kezd majd el keresni ez a ~fél millió ember, akkor fele annyit is fognak költeni, ami bevétel kiesésként jelentkezik a boltosoknál, illetve a meg nem történt tranzakciók után ÁFA se keletkezik, ami meg állam zsebéből fog hiányozni.

Ami ilyen rohadt magas fogyasztói árak mellett igencsak lecsökkenti azt az állami pluszbevételt, amit a KATA-soktól járulékok formájában beszednek majd szeptembertől.

Magyarul, az állami bevételek ezzel csak nagyon-nagyon minimálisan fognak nőni, neked közalkalmazottként semmivel nem lesz jobb, akik eddig sem katáztak, azoknak sem lesz jobb semmivel sem, rosszabb lesz viszont a fél millió embernek és az ő fogyasztás-kiesésük révén a kiskereskedelemnek.

Szóval csak gratulálni lehet a fidesznek, nagyot húztak, kib-sztak úgy ~7-800 ezer emberrel, hogy közben senki más nem nyert rajta semmit.

2022. júl. 12. 13:20
 23/24 anonim ***** válasza:
70%

Neked miért baj, hogy a Katások kimentek tüntetni, ha szerintem ez egytalán nem baj?

Komolyan nem tudom, hogy ezek ilyen direkt álnaiv kérdések, vagy itt mostanában tényleg szellemi fogyatékosok írogatnak.

2022. júl. 12. 14:09
 24/24 anonim ***** válasza:

Most voltam kint beszédet mondott és elmagyarázta drasztikus emelés ellen tüntet. 50 75 100 vagy hasonló nem ennyire durva. És a szeptemberi bevezetés miatt két adóév lesz ami tovább növeli a költségeket meg a bonyodalmakat szóval a szokásos hozzá nem értő kapkodó módon lett megcsinálva.

Persze csak az adózás szempontjából hozzá Nem értés abból zseniális hogy lefoglalják a népet és ezalatt csinálnak egy sokkal nagyobb susmust amit így senki nem vesz észre... Szóval ki van ez rendesen találva

2022. júl. 12. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!