Miért tüntetnek a KATA módosítása ellen amikor szerintem ez egyáltalán nem baj?
Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 12:38
11/24 anonim válasza:
6# Szerinted 450k emberbe nem tartozik bele a 19 éves Juliska aki 6 éve építi a youtube csatornáját aminek a havi 25.000 forint hasznát most elbukta?
Vagy Béla aki mellékállásban poló dizájnokat tervezett webshopoknak havi 50 ezerért?
12/24 anonim válasza:
Mert attól, hogy szerinted nem baj, még vannak értelmes emberek is...
13/24 A kérdező kommentje:
És akkor én is menjek ki közalkalmazotként hisztizni, hogy nettó 260at kapok amikor 400 000 a fizetésem??
2022. júl. 12. 12:55
14/24 anonim válasza:
6, de miért dolgozol multinál? Miért nem viszed vásárra a bőröd egyéni vállalkkozóként?
ja, kényelmes hétfőtől-péntekig munkaidőben dolgozni, ahelyett, hogy vasárnap délután csörögne a telefonod, hogy jönni kéne vizet szerelni?
15/24 anonim válasza:
Kérdező, hajrá, vállalkozz. Nem tiltja senki, van rá lehetőséged. Szerezz ügyfeleket, tartsd is meg őket, és élj meg belőle jól. Nincs akadálya.
16/24 A kérdező kommentje:
14. Ha olyan nehéz egyéni vállalkozónak lenni és hétvégén is vizet szerelni akkor az ilyen ember miért nem megy el egy hivatalba ahol én is?
2022. júl. 12. 12:57
17/24 anonim válasza:
16, mert szeret a maga ura lenni. A különböző legális adózási módok közül megkereste azt, ami neki megfelelő. Ha a katát választotta, akkor azt. Tisztában előnyökkel, hátrányokkal.
18/24 anonim válasza:
#15 Attól, hogy vállalkozol a közteherviselésnek arányosnak kéne lennie. Most a katával nagyon sok embernek nem az.
19/24 A kérdező kommentje:
17. Akkor neki mégis könnyed mert ő ezt szeretné akkor adózzon úgy mint én...
2022. júl. 12. 13:01
20/24 anonim válasza:
Meg kell kérdezni az EU-t egyetértenek e a módosítással vagy ezért is kapni fogunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!