Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lázadnak a KATA-SOK?

Mit lázadnak a KATA-SOK?

Figyelt kérdés

Nehogy már a melós a bruttó bérének a 70%-át kapja meg , a KATA-s, meg 1 millióra fizet 50-75 ezret , azaz megmarad a 92.5%-a?

Igazságot a népnak.

2022. júl. 11. 20:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%
Na ez az 20-as. Pont azoknak hagyják meg, akok nagy valószínűséggel nem adnak számlát. Míg azokat kaszálták most el, akik nemcsakhogy számlát adnak, de kénytelenek is. Céges ügyfeleknek ugyanis csak számlásan lehet dolgozni, hogy el tudja számoltatni.
2022. júl. 12. 15:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
20: ez független a KATA-tól, mert ha nem ad számlát, akkor bármilyen más adózási formánál is bevallhat jóval kevesebb bevételt, mint amennyit valójában keres
2022. júl. 12. 15:03
 23/25 anonim ***** válasza:
4%
#21: Én is dolgoztam egy kis cégnek KATA-s alapon, ahová eredetileg alkalmazottnak vettek fel, de egyből kérték, hogy váltsak KATA-ra, mert nekik így jobban megéri. (Amire egyből rá is fáztam, mert elektronikus ügyintézésen adtam be a kérelmet a hónap utolsó munkanapján, késő délután, nem gondolván, hogy még aznap megcsinálják. Az adóhivatal meg egyből kérte az 50 ezret arra a hónapra is.)
2022. júl. 12. 15:11
 24/25 anonim ***** válasza:
94%
#23 Ezt azért tehetik meg, mert a Fidesz a munkavállalói jogokat is telibefossa.
2022. júl. 12. 15:27
 25/25 anonim ***** válasza:
91%
:(
2022. júl. 12. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!