Mi a véleményetek a KATA megszorításról?
Figyelt kérdés
+1 szempont: mégcsak nem is a következő évtől kellene átállni, hanem szeptembertől. Ennyire nincs pénze már a kormánynak?2022. júl. 11. 17:33
1/11 anonim válasza:
Ez is az Orbán csomag része. Köszönjük.
3/11 anonim válasza:
Ennyire nincs agya a kormánynak.
És még csak nem is a megszorítás a gond, hanem ahogy már megint megcsinálták. Hülyén, izomból, kontraproduktívan.
4/11 anonim válasza:
Újabb rétegbe rúgnak bele. De nyugodj meg, 4 év múlva ezt is elfelejtik a rájuk szavazók.
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg sok KATA-st elveszít a költségvetés vagy mert visszamennek feketézni vagy kimennek küldföldre vagy hagyják a p.csába az egészet. Sajnos szerintem annyian azért át fognak állni kft-ra, általányadózásra hogy sikernek könyvelhetik el rövidtávú anyagi szempontból. Az hogy közben több ezer életét szétab..sszák meg sose érdekelte a fideszt.
6/11 anonim válasza:
Megszorítás, extra adóztatás. Kivéve a taxisok!
7/11 anonim válasza:
Fele megy feketebe, fele arat emel, szerintem ezt elszurtak, nem kicsit nagyon, eleg lett volna az adot emeleni es nem kizarni tippre 300ezer embert a dologbol. Foleg nem ilyen gyorsan.
8/11 anonim válasza:
Én is adót emeltem volna. A feketegazdaság nem adoztatható.
9/11 A kérdező kommentje:
A legdurvább szerintem az, hogy mostantól csak magánszemélyeknek lehet értékesíteni. Csomó terület van, aminél ez egyszerűen ez nem kivitelezhető, közben viszont más adózási formában egyszerűen nem megérős.
2022. júl. 11. 18:08
10/11 anonim válasza:
Válság van, kong az államkassza, valahogy spórolni kéne, dehát ugye ők nyilván nem fognak kevesebbet lopni, Lölőnek, Tiborcznak, Rogánnak az a pénz jár.
Úgyhogy a fingpermet kisembereken vasalják be a hiányzó zsét.
Most elkezdték a katásokkal, csontra szopattak pár százezer embert, de nem kell aggódni mindenki sorra kerül előbb-utóbb, mert ez a válság nem fog hamar elmúlni, sőt, még épphogy csak belekóstoltunk.
Viszont a közpénznek áramlania kell a haverok zsebébe, ez soha nem állhat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!