Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A te lakóhelyeden milyen a...

A te lakóhelyeden milyen a helyi Fidesz?

Figyelt kérdés
Helyi sztorik, botrányok, minden érdekel:D
2022. júl. 11. 11:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
A polgármester fideszes,fejleszti a falut,az előző balos polgármester csak lopott meg verte a pénzt minden hülyeségre.
2022. júl. 11. 12:08
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Győri vagyok.

Dézsi elérte, hogy Borkait visszasírjam😅

Annyira nem vagyok elégedett.

Botrány?

Hát a videós sztorit szerintem senkinek nem kell bemutatni.

Még az aranypartos fideszes pedofil ügy is kapott médiafigyelmet ezért nem írok erről.

Botrány ami nem kapott médiafigyelmet, hogy a fidelitas győri csoportjának elnöke egy iskolánál (a helyiek szerint) kisgyerekeket fotózott.

Egyházi suli volt.

Utcába nagy botrany lett ebből, a csávó állaapontja az volt, hogy az épületet fotózta, hogy milyen jó állapotba van, de a fényképezőgépet nem akarta megmutatni. Végül az egyházi suli góréja kijelentette a helyieknek "kérem szépen, nincs itt semmi látnivaló!".

Ha én lettem volna, vajon ugyanezt mondta volna?

Köktői kérdés...

2022. júl. 11. 12:09
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Győri vagyok és a Dr. Döbrögi ezerszer rosszabb mint Borkai volt. Győr az egyik leggazdagabb magyar város, mégis hatalmas pénzügyi problémái vannak. A polgármester mindenhova a helyi fidesz szervezet és média kiskirályait ülteti, akik nem értenek az adott területhez.
2022. júl. 11. 12:25
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
XIII. kerület, itt még egy darabig a balosok fognak nyerni, de már javulnak az eredmények a sok beköltöző miatt szerencsére. Botrány nem nagyon van, nyugis a hely.
2022. júl. 11. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Váci vagyok. Szerencsére itt ellenzékben vannak.
2022. júl. 11. 12:46
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
korrupt, nagyképű, gőgős.
2022. júl. 11. 12:53
 7/14 A kérdező kommentje:

Ez durva. Most rágugliztam:

[link]

Jó, hogy nem vagyok győri, ha szembe jönne az utcán, ökölbe szorulna a kezem.

2022. júl. 11. 13:08
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még:)
2022. júl. 11. 13:09
 9/14 anonim ***** válasza:
17%

Tatabányán felbomlott a szivárvány koalició mert összeveszett a független polgármesterrel. Most a fidesz frakció és a volt fieszes polgármester próbálja életben tartani a várost és tompítani a polgármester rombolásának következményeit.

Ekkora söperdéket mint a baloldal még nem láttam.

2022. júl. 11. 13:25
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Újpest.

Itt kb megsemmisült szerencsére.

2022. júl. 12. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!