Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol van arra lehetőség, hogy...

Hol van arra lehetőség, hogy megtaláljam, hogy a lakóhelyem alapján hol szavazhatok (ellenzéki előválasztás)?

Figyelt kérdés
Vagy úgy, hogy fel vannak sorolva Magyarország települései....vagy térképen ábrázolva, vagy beírom valahova, hogy hol lakom (melyik településen), aztán kiírja, hogy hol (mikor) szavazhatok?
2021. szept. 16. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2021. szept. 16. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
5%
ne fáradj már valószínűleg mindenkit visszaléptettek a DK-s jelölt javára
2021. szept. 16. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
6%

mi ez a lepontozás bolsik? 3335 egy jelölt a DK-s dudás robika

a nagy előválasztás

legalább lehetne választani a hazafias népfront meg a magyar dolgozók pártja között

2021. szept. 16. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:
7%
Hazaáruló
2021. szept. 16. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt szépen megkeresed a saját lakhelyedet, és a vonallal körülhatárolt részben keresel egy sárga vagy zöld pöttyöt. Ha ráböksz, azt is megtudod, mi a pontos cím, és mikor van nyitva. Személyi és lakcímkártya nélkül nem tudsz semmit tenni, ezzel kell igazolnod magad, továbbá ezzel zárnak ki abból, hogy többször szavazhass.

2021. szept. 16. 22:44
 6/11 A kérdező kommentje:
#5....Köszönöm, de eddig magamtól is eljutottam. Hogy szavazópontok. És, azt honnan tudhatnám meg, hogy én, ha pl. Győrszemerén lakom, e fenti szavazópontok közül melyikre mehetek szavazni? Na, én egy ilyen listát hiányolok. Vagy, mindenki saccolja meg? Mert, akkor én Győrt saccolnám...aztán nem szavazhatnék (ott). És, nem tervezem végigjárni az összes számba jöhető helyet. Persze, úgy kényelmes (valakiknek) (KarácsonyGergő programja)....hogy menjek Csornára....mert az ő programjuk nekem minden időpontra a Csornát dobjam ki. Ha lenne kocsim, nem lenne gond. De tömegközlekedéssel tőlünk Csornára eljutni az egy egész napi program.
2021. szept. 17. 01:00
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező!

Az 5. pontosan leírta, hova mehetsz:

"megkeresed a saját lakhelyedet, és a vonallal körülhatárolt részben keresel egy sárga vagy zöld pöttyöt."

A kedvedért: Tét, Rábapatona, Csorna, stb.

Győr NEM.

Vagy online.

2021. szept. 17. 06:18
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

látom csak lepontozásra tellik a DK-s seggnyalodától :) érvekre nem

hol az előválasztásom? miért nincs választás? miért csak az utálatos patkány DK-s jelölt van?

2021. szept. 17. 07:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as!

Merre laksz, ahol csak DK-s van?

2021. szept. 17. 16:30
 10/11 anonim ***** válasza:
3335
2021. szept. 17. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!