Szerintetek jó ötlet lenne ledönteni az egri minaretet,
hogy így üzenjünk az eu-nak?
Figyelt kérdés
Szerintem elég erős kormányzati döntés lenne eldönteni ezt az emlékművet, erősítené a keresztény Magyarország képét, és attól az ocsmány toronytól is megszabadulhatnánk.
Vagy csak tegyük be elfektetve egy múzeumba? Mondjuk a törmelékeket bedobálhatnánk a Feszty körkép épülete mögé.
Á, a törökök állítólag még mindig imádnak minket. Legalább velük ne vesszünk össze.
Az EU-nak az lenne erős üzenet, ha csatlakoznánk az Európai Ügyészséghez. Abból tanulnának.
2022. júl. 11. 00:26
3/8 anonim válasza:
Komoly nívót képviselsz - azzal, hogy olyan építményeket rombolnál porig, amelyek léte annyi problémát nem generál számodra, hogy csak odébb kelljen állnod! Menj, iratkozz be az ősemberképzőbe, aztán ha sikerül elvégezned 20 év alatt, jöhet az általános iskola - az első osztálytól!...
2022. júl. 11. 02:00
4/8 anonim válasza:
Téged kéne ledönteni.
2022. júl. 11. 06:24
5/8 anonim válasza:
Eger nagyrészt a turizmusból él. A minaret az egyik fő látványosság. Így is szarban van a vàros, nulla fejlesztés, minek vinnénk még jobban csődbe?
2022. júl. 11. 06:34
6/8 anonim válasza:
Szerintem a parlament kellene ledönteni, benne az összes képviselővel, hogy ezzel üzenjünk Brüsszelnek.
2022. júl. 11. 07:45
7/8 anonim válasza:
Nem használják vallási célra a minaretet. Jelenleg emlékműként funkcionál.
Egyébként csak mondom hogy Magyarországon szinte mindig élt pár ezer fős MAGYAR ajkú muszlim kisebbség, ilyen szempontból az ország szinte sosem volt 100% keresztény. Az egri minarethez egyébként semmi közünk nincs úgy tudom.
2022. júl. 11. 21:31
8/8 anonim válasza:
Próbálták már nem sikerült. Inkább az óriáskereket kellene lebontani, ha nem bírsz az energiáddal. Az ötlet biztos a meleg miatt született ugye?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!