A fideszesekkel bármit meg lehet etetni, csak kerülni kell a "megszorítás" szót?
Figyelt kérdés
Egyszeri fideszes:
"megszorítás": 😡🤬🖕🤢🤮
"különadó": 😍🤘🧡🇭🇺🍊
2022. júl. 10. 18:24
2/9 anonim válasza:
Hülyeség, minden fideszes tudja hogy kemény világ van és még rosszabb lesz.
3/9 anonim válasza:
Jól látod.
Még egy kis gyúcsányozás hozzá aztán minden tuti.
4/9 anonim válasza:
Ja meg a Brüsszel,Soros,migráncs duma és tuti a nyerő széria:DDDDD
5/9 anonim válasza:
Hát aki nem érti, mi a különbség egy lakossági megszorítás, meg egy különadó közt, annak kár magyarázni.
6/9 anonim válasza:
Látod milyenek, egyszerűen agyhalottak, gondolkodásra képtelen réteg a társadalomban.
8/9 anonim válasza:
Én nem vagyok "fideszes", bár most rájuk szavaztam. Volt viszont egy vérfideszes munkatársam, akivel vitatkoztunk 2010 táján. Még ő is tisztában volt vele, ha Orbánék nyernek, akkor is lesz megszorítás. De tudod mért nem érdekli őt sem, meg engem sem? Mert Orbánék magyar kézbe juttattak egy csomó mindent, amit Gyurcsányék eladtak a külföldnek. Azt kéne végre megérteni, hogy a gyurcsányista gazdaságpolitika lényege, hogy éljünk fel mindent, amiből segélyezzük a fejünkre növő cigányságot, míg a fideszes gazdaságpolitika az, hogy építsünk magyar gazdaságot, hogy idővel erősebb és gazdagabb ország lehessünk. Az egyik egyenes út a válságba, a másik lassú, nehéz építkezés. Épeszű ember nyilván nem kér az elsőből.
9/9 anonim válasza:
"Mert Orbánék magyar kézbe juttattak egy csomó mindent..."
Ha te ezt elhitted akkor igazi szektás fideszes vagy nem kell a melléduma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!