Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Németországban 12 euro,4800...

Németországban 12 euro,4800 ft/óra a minimál órabér Magyarországon 2 euro 830 ft.Előre megyünk nem hátra?

Figyelt kérdés

2022. júl. 10. 10:50
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket az arányokat nyugodtan összevetheted a magyar vs német minimálbér arányaival is
2022. júl. 12. 12:56
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
31)Nem a nèmet vagy a magyar bèrkülönbsègekről beszèltem.Azt nem is vitattam,hogy Nèmetorszàgban magasabbal a bèrek.Èn csak egy àllítàsra reagàltam a nèmet-magyar àrkülönbsègekről. az nem igaz,hogy Magyarországon német àrszínvonal van.Vagy egy màsik pèlda,pl èn svàb vagyok,pàr ève volt egy örökösödèsi ügyem Nèmetorszàgban,a (nem leggdràgàbb)nèmet ügyvèdnèl 220 euro volt,hogy meghalgatta egyàltalàn az esetet,ès tovàbbi 50₩ euro,hogy csinált is valamit.Magyarorszàgon az első ügyvèdi meghallgatas kerult volna 20-25 ezer forintba,az egèsz ügy meg max.100 ezer forintbs.Szòval ebből is làtszil,hogy az nem igaz,hogy Magyarorszàgon nèmet àrak vannak.(A fizetès az persze megint màs tèma)
2022. júl. 12. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!