Az Unióban valami olyasmit rebesgettek hogy lesz uniós minimálbér, lehet végre többet fogunk keresni? Közelíteni fog a magyar kereset a nyugateurópaihoz?
Figyelt kérdés
#EU minimál bér
2022. jún. 12. 19:03
2/12 anonim válasza:
Általában lényegesen többet keresek mint egy nyugateurópai, tehát nem nagyon örülnék ha közelítene.
3/12 anonim válasza:
A zemberek, itt az országban ezt nem igénylik, így mi ebből készségesen kimaradunk.
4/12 anonim válasza:
Nem lesz uniós minimálbér, ezt a baromságot nyugodtan elfelejtheted.
Azért vettek be minket az unióba, hogy megyek olcsó munkaerejük és drágán el tudják nekünk adni a rossz minőségű élelmiszereiket, olyanokat amit Nyugaton már a kutyának sem adnak.
5/12 anonim válasza:
Remélem lesz, én is olvastam. Nagyon trágyák a magyar fizetések jelenleg. Minden terméknek megy fel az ára, de a fizetéseket nem emelik hozzá.
7/12 anonim válasza:
Csak egy kérdés, ha pl lenne uniós minimálbér, akkor az hogyan hatna az itthoni nem minimálbérekre???
Ezzel szerintem megválaszoltam azt, hogy miért nem lesz...
8/12 anonim válasza:
Nem.uniós ajánlás lesz csak ami nem jelent automatikusan emelést.
9/12 anonim válasza:
Nem lesz.
Pláne a mostani időkben!
10/12 anonim válasza:
Amiről idáig tárgyaltak, nem azt jelenti, hogy egységesítik. Adott ország teljesítményétől függene. Ami nálunk, talán még kevesebbet is jelentene, mint a mostani minimálbér. Ja és EU-ban, van ahol nincs minimálbér, akkor ott is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!