Szerintetek visszaerősödhet a forint?
Figyelt kérdés
Mindenki kétségbe van esve, hogy már több mint 400 ft egy euró. Mit kell tennie a Kormánynak ahhoz, hogy visszaerősödhessen 380-390 forintig?
Egyáltalán van erre mód idén?
2022. júl. 8. 16:51
11/18 anonim válasza:
A jelenleg visszatartott eu-s forrásokról való megállapodás.
12/18 anonim válasza:
Én jó eséllyel ha elkap netán valami jobb napokat a forint és bebukik az árfolyam 400 alá, akár már 395 és 399 közé akkor sztem mindenem pénzem valtom át euróra. Legalabbis jelenleg ezen gondolkozom. Hosszútávon én még egy 450es árfolyamot is el tudok kepzelni aztán kitudja mit hoz a jövő.
13/18 anonim válasza:
Ha lenne megegyezés az EU-val, elkezdenének jönni az uniós források, akkor javulna a fizetési mérleg, erősödhetne a forint. A forint erősödése hatására a shortosok is elkezdenék zárni a nyitott pozíciókat, ami tovább erősítené a forintot. 370-re vagy akár 360-ra visszamehetne a forint. Másik oldalon, ha Dél-Európában ismét kirobban az adósságválság, jönne egy euroválság, mint 2012-ben, az is növelné a forint erejét az euróval szemben.
14/18 anonim válasza:
#11-nek:
Ne reménykedj.
Az a kormány részéről öngyilkosság lenne.
Ki fogunk lépni.
15/18 anonim válasza:
Ma egész nap 400 és 410 között ugrált, simán lemehet holnap 390-ig, vagy akár fel is mehet 420-ra.
16/18 anonim válasza:
Én az értéktelenedésének szurkolok!
17/18 anonim válasza:
"Igen, az "átlagfizetés" meg 500000.."
Miért? Te nem annyit keresel?
18/18 anonim válasza:
A napokban már 380 alatt is járt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!