Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Talán furcsa kérdés, de ami...

Árokpart kérdése:

Talán furcsa kérdés, de ami 2006-ban ugyanilyenkor és ugyanabban a helyzetben mint ami most van baj volt az most miért nem baj?

Figyelt kérdés
Talán érti mindenki , hogy mire gondolok. Ugyanaz a forgatókönyv zajlik, mint 2006-ban. Akkoriban is az emberek 2006 áprilisában nem arra a Gyurcsányra szavaztak mint amilyenné vált 2006 nyarára, ugyanez a helyzet most is. Áprilisban mindannyian aki a Fideszre szavazott, szavaztunk, bizony nem erre a mostani Fideszre szavaztunk. Nem egy homlokegyenes világra szavaztunk még áprilisban, hanem arra az irányra amit a Fidesz akkor és az elmúlt években képviselt. Most miért nem nyílvánítjuk ki a véleményünket mint 2006-ban, hogy az idén áprilisban "nem ilyen lovat akartunk"?
2022. júl. 6. 21:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
8-as Az a posztkádárista rendszer tavaly év végéig valóban egész jól működött, de az idénre összeomlott sajnos.
2022. júl. 6. 21:30
 12/23 anonim ***** válasza:
8 vagyok. Amíg az embereknek a lakhatása biztosított a moratóriumokkal és az alap élelmiszer árcsökkentésekkel, addig nem omlott össze. Lehet tényleg ez lesz Kádarkettő veszte, de egyenlőre a szavazóik szemében kitáncolták a dolgot. Kérdés, hogy mi lesz ötszáz forintos eurónál, amikor az elektronikai cikkektől lassan elbúcsúzhatunk például...
2022. júl. 6. 21:41
 13/23 anonim ***** válasza:
5%
#9: Ezek közül pontosan melyek a Fidesz hibái? Úgy értem, ha nem lett volna 2 év Covid, meg most a háború, szerinted akkor is lennének ezek?
2022. júl. 6. 21:42
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
#12: Én örülni fogok, ha majd nem tudnak okostelefont venni az emberek.
2022. júl. 6. 21:42
 15/23 anonim ***** válasza:
92%
#13 covid mindenhol volt, ez nem érv. A forint meg az ukrán hrivnya-hoz képest is romlott. Tudod, ott ahol tényleg van háború.
2022. júl. 6. 21:46
 16/23 anonim ***** válasza:
20%

"Mondjuk abban ,hogy ekordméretű a drágulás még ársapkákkal is, a forint történelmi mélyponton. A régió országok valutái közül mindegyik stabilabb a nemzetközi válság ellenére is"

A Fidesznek soha nem volt olyan ígérete, hogy nem lesz drágulás, vagy akár rekord méretű drágulás, sem olyan, hogy a Forint (ami már a választás napján történelmi mélyponton volt) nem fog tovább romlani. Ismét kérdezem, miben verte át a Fidesz az embereket?

2022. júl. 6. 21:47
 17/23 anonim ***** válasza:
#14 Ja, vágom. Felőled a marihuána fogyasztókat és a menekülteket is lelőhetik...
2022. júl. 6. 21:48
 18/23 A kérdező kommentje:
16-os Szerinted a 416 forintos árfolyam egy stabil, erős gazdaságot jelent, ugyanis a Fidesz még a kampányban azt mondta, hogy az EU egyik legerősebb gazdasága vagyunk, meg hasonlók. Mára kiderült, hogy ez bizony nem így van tehát hazudtak. Mondjuk már ki nyíltan igen ugyanúgy hazudtak nekünk mint 2006-ban.
2022. júl. 6. 21:51
 19/23 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy miért véditek. Senki nem akarja a mostani ellenzéket visszahozni azoktól meg még jobban mentsen meg minket a Jóisten. 2006 őszén ellenük voltunk kint az utcán. Nem kellene végre befejezni a rendszerváltást és egy valóban független, pártokon kívűli szakértői kormányt felállítani a Nemzet felemelkedésére? Mert szerintem nagyon itt lenne az ideje.
2022. júl. 6. 21:54
 20/23 anonim ***** válasza:

"Szerinted a 416 forintos árfolyam egy stabil, erős gazdaságot jelent, ugyanis a Fidesz még a kampányban azt mondta, hogy az EU egyik legerősebb gazdasága vagyunk, meg hasonlók. Mára kiderült, hogy ez bizony nem így van tehát hazudtak"

Jaaa, hogy te elhitted, hogy a kampány idején, hogy az egyik legerősebb gazdaság vagyunk? :D És most tudatosult benned, hogy mégsem vagyunk az egyik legerősebb, de pár hónapja még komolyan gondoltad. Nem vagy a legélesebb kés a fiókban.

Egyébként, attól függetlenül, hogy ma mi van még akár lehetett volna igaz is, hogy áprilisban a legerősebb gazdaság voltunk. A Fidesznek nem volt olyan ígérete, hogy a legerősebb gazdaság maradunk/leszünk Európában, tehát ismét nem tudom hol itt az átverés.

2022. júl. 6. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!