Ez furcsa nem, vagy csak én nem értem?
Figyelt kérdés
A Hősünk😍 szerint EU belekeveredett a háborúba, érdekes módon sehol nincs háborús veszélyhelyzet csak ott ahol ment a békekampány meg az hogy mi kimaradunk. Itt meg bevezetik, úgy hogy elvileg mi nem is kerültünk bele…Ti ezt értitek?2022. máj. 26. 12:15
1/8 anonim válasza:
Nem veszed észre a hatalmas inflációt európa szerte? Már itt a háború hozadéka. Nem vesznek orosz olajat, földgázt elég drága lett inflációt gerjeszt. Ideár van der Leyen, Makron kunyerálni Orbánt hogy írja alá az embargót. Nem olvasol híreket?
2/8 anonim válasza:
vmire kellett fogni a rendeleti kormányzást és a plusz dézsmát
3/8 A kérdező kommentje:
“ Nem veszed észre a hatalmas inflációt európa szerte?”
Pubi kedvenced már a háború előtt bevezette az árstoppot!
“ Ideár van der Leyen, Makron kunyerálni Orbánt hogy írja alá az embargót. Nem olvasol híreket?”
Akkor ne írjátok alá, EU úgy tudom már nem fizet? Akkor lehet tényleg ki fogtok lépni? 🥺
2022. máj. 26. 12:24
4/8 anonim válasza:
Az indoklás mindegy.veszélyhelyzet alatt készítik elő a tömeges lakossági vagyonelkobzást,ez lesz a következő (végső) lépés.
5/8 A kérdező kommentje:
12;25
Ha bemegyek a bankba és kiveszem?
2022. máj. 26. 12:26
6/8 anonim válasza:
Tedd azt,az a biztos.ma még megteheted, holnap már ki tudja..
7/8 A kérdező kommentje:
12:29
Ok, lehet ez lenne a legjobb. Köszi.
Te bemész?
2022. máj. 26. 12:31
8/8 anonim válasza:
#5 azt elinflálják
tartsd euróban igazmost már elég szar az árfolyam, de jó eséllyel megugorjuk a 400-at is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!