Ez nem furcsa már?
19:22
Ha mondjuk megtiltanák a tüntetést, te elfogadnád?
Nem tudom mire gondolsz.. a sztrájk nem egyenlő a tüntetéssel.
De valószínűleg te se csak felteszed a provokatív kérdéseidet.
Ja, hogy a tanárok képtelenek lennének hasznos munkát végezni, sőt némelyik tanárnak is alkalmatlan, de a szája hatalmas.“
Tényleg le kell lépni…🤪 Ennyi agymosott nem lehet..
“ Nem tudom mire gondolsz.. a sztrájk nem egyenlő a tüntetéssel.”
Miért ne lehetne sztrájkolni, ha nekem valami nem tetszik? Elvégre (talán még) demokráciában vagyunk
Fogalmad sincs a dolgokról csak nyomod a hülyeségedet, továbbra sem egyenlő a sztrájk a tüntetéssel, ahogy a fekete sem fehér.
Két külön dologról beszélünk, de te full ***** -ba nyomod.
“Fogalmad sincs a dolgokról csak nyomod a hülyeségedet, továbbra sem egyenlő a sztrájk a tüntetéssel, ahogy a fekete sem fehér.“
A sztrájk is azért van mert elégedetlenek, a Fideszed milyen fizetésemelést szavazott meg maguknak? Tudod mennyit keresnek a haverjaid? Irrálisan aránytalanul sokat a tanárokhoz képest, akik kéezülnek is, a 133 legbátrabb közül sok fel se szólal csak bemegy mert nincs más dolga, ott meg eljátszogat…
Majd felébredsz, csak ne legyen késő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!