Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez nem furcsa már?

Ez nem furcsa már?

Figyelt kérdés
Te hogy látod? A sztrájk alapjog? A tanárok miért ne sztrájkolhatnának? Ha velük kezdték, aztán a népnek is meg lesz tagadva majd szép lassan? Mint Oroszországban?
2022. ápr. 8. 19:20
A kérdező szavazást indított:
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy hasonló várható, minden tiszteletem a tanárokké
Nagyon helyes, én megtiltanám a tüntetés mindenki számára had vinnyogjanak a libsik, majd megtanulják a rendet
21 szavazat
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Aki a B-t nyomja fejtse is ki, ne csak nyomkodja.
2022. ápr. 8. 19:21
 2/23 anonim ***** válasza:
7%
A tanárok 10% se sztrájkol már. Az ellenzéki vérlipsik csinálják a balhét csak, szépen nyugdíjaztatni kéne őket, amelyik meg fiatal elbocsátani a pályáról, irány a versenyszféra. Aztán csönd lenne.
2022. ápr. 8. 19:22
 3/23 anonim ***** válasza:
14%
A sztájk alapjog. Meg az is, ha nem tetszenek a munkakörülmények, akkor lehet keresni másik állást. (Ja, hogy a tanárok képtelenek lennének hasznos munkát végezni, sőt némelyik tanárnak is alkalmatlan, de a szája hatalmas.)
2022. ápr. 8. 19:24
 4/23 A kérdező kommentje:

19:22

Ha mondjuk megtiltanák a tüntetést, te elfogadnád?

2022. ápr. 8. 19:24
 5/23 anonim ***** válasza:
39%

Nem tudom mire gondolsz.. a sztrájk nem egyenlő a tüntetéssel.

De valószínűleg te se csak felteszed a provokatív kérdéseidet.

2022. ápr. 8. 19:25
 6/23 A kérdező kommentje:

Ja, hogy a tanárok képtelenek lennének hasznos munkát végezni, sőt némelyik tanárnak is alkalmatlan, de a szája hatalmas.“

Tényleg le kell lépni…🤪 Ennyi agymosott nem lehet..

2022. ápr. 8. 19:25
 7/23 A kérdező kommentje:

“ Nem tudom mire gondolsz.. a sztrájk nem egyenlő a tüntetéssel.”

Miért ne lehetne sztrájkolni, ha nekem valami nem tetszik? Elvégre (talán még) demokráciában vagyunk

2022. ápr. 8. 19:27
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
#3 Tehát az a megoldás, hogy a tanárok otthagyják a pályát? (Így is óriási tanárhiány van.) Zseniális megoldás, remélem az ország vezetői is épp olyan bölcsek, mint te.
2022. ápr. 8. 19:28
 9/23 anonim ***** válasza:
20%

Fogalmad sincs a dolgokról csak nyomod a hülyeségedet, továbbra sem egyenlő a sztrájk a tüntetéssel, ahogy a fekete sem fehér.

Két külön dologról beszélünk, de te full ***** -ba nyomod.

2022. ápr. 8. 19:30
 10/23 A kérdező kommentje:

“Fogalmad sincs a dolgokról csak nyomod a hülyeségedet, továbbra sem egyenlő a sztrájk a tüntetéssel, ahogy a fekete sem fehér.“

A sztrájk is azért van mert elégedetlenek, a Fideszed milyen fizetésemelést szavazott meg maguknak? Tudod mennyit keresnek a haverjaid? Irrálisan aránytalanul sokat a tanárokhoz képest, akik kéezülnek is, a 133 legbátrabb közül sok fel se szólal csak bemegy mert nincs más dolga, ott meg eljátszogat…

Majd felébredsz, csak ne legyen késő

2022. ápr. 8. 19:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!