Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez nem furcsa már?

Ez nem furcsa már?

Figyelt kérdés
Te hogy látod? A sztrájk alapjog? A tanárok miért ne sztrájkolhatnának? Ha velük kezdték, aztán a népnek is meg lesz tagadva majd szép lassan? Mint Oroszországban?
2022. ápr. 8. 19:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

Miről beszélsz? :D Hihetetlen mennyire buta vagy, biztos olyan színvonalas tanáraid voltak akik fizetésemelést érdemelnének azért vagy ilyen egyszerű

2022. ápr. 8. 19:43
 12/23 A kérdező kommentje:

19:43

Attól hogy te az előző rendszer diákja voltál, attól nem kéne a mostani tanárokat büntetni. Lehet nektek a despotizmus a “menő” bár a Fidesz hívők nagyrésze komcsi volt, és ti komcsiztok a legnagyobb hangon.

Szomorú, hogy |-_-| látsz, és oldalra kis szögben már nem. :(

2022. ápr. 8. 19:53
 13/23 anonim ***** válasza:

Tudod ki a kommunista? Akire te szavazol. A te kedvenc DK-d Gyurcsánnyal és a feleségével az élén egy elkobzott villában él a mai napig amit Dobrev felmenői vettek el ártatlan embertől mert zsidó volt. Gondolj bele ha Orbán lakna ilyenbe, akkor b**szná a csőröd mi?

Illetve az is, ha Orbán felmenői kommunista tömeggyilkosok lettek volna mint a Kláriké , ugye?

2022. ápr. 8. 20:00
 14/23 A kérdező kommentje:

“ Miről beszélsz? :D Hihetetlen mennyire buta vagy”

Mert mertem kritikát mondani? Azt is megsugóm, hogy a 6 pártra se szavaznék.

Ez a Fidesz aki nem ért velük egyet, az mind buta. Gratulálok.

Érdekes, a közvéleménykutatók inkább az ellenzékieket tartják inteligensebbnek de ezt most hagyjuk. 😄 Én nem fogok lesüllyedni a szintetekre, neked minden jót kívánok. Az élet a tanulásról szól, számomra még előttem van, sőt még a komolyabb iskolák is. 🙂

Na pusszantalak.

2022. ápr. 8. 20:04
 15/23 anonim ***** válasza:
46%

A balos közvéleménykutató 50-50 -t jósolt aztán lett egy térdre kényszerítő 2/3 :DDD

Ha anyukád azt mondja rád, hogy szép vagy de amúgy csúfolnak, hogy csúnya vagy akkor vajon melyik az igaz? Az elfogult álláspont vagy a külső elfogulatlan impulzus?

2022. ápr. 8. 20:07
 16/23 A kérdező kommentje:

“Tudod ki a kommunista? Akire te szavazol. A te kedvenc DK-d Gyurcsánnyal és a feleségével az élén egy elkobzott villában él”

😄, hiába jössz Gyurcsánnyal, rájuk akkor se szavaznék ha ők maradnának egyedül a Fidesz kihívója, de akkor se ha az összefogádban szerepelni fognak. GYF nekem se szimpatikus, rossz a spekulációd.

A képviselők miért keresnek annyit, amennyit és a tanárok miért annyit amennyit? A tanároknak 10% lett az emelés szinte el is inflálodott, a képviselők meg 70 ezres emelést kaptak pluszba, amikor már 1.2 milliót keresnek 🤢🤮🤮🤮

2022. ápr. 8. 20:09
 17/23 A kérdező kommentje:

“ Ha anyukád azt mondja rád, hogy szép vagy de amúgy csúfolnak, hogy csúnya vagy akkor vajon melyik az igaz? Az elfogult álláspont vagy a külső elfogulatlan impulzus?”

-> A szép és csúnya szubjektív dolog. Kinek mi a szép, mindenkinek más, olyan is van hogy valaki azt mondja ez csúnya de másnak tetszik. De ezt neked amúgy tudnod kéne, ha már véleményt alkottál rólam semmi ismeretség nélkül azt mondtad “buta vagyok” 🙂.

2022. ápr. 8. 20:13
 18/23 anonim ***** válasza:

Akkor kire szavaztál nagy tanársztrájk-mániásként? :)

2022. ápr. 8. 20:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem lesznek tanárok, maradnak a prolik, akik prolikat fognak képezni. Ez kellett az isten adta népnek, ezt fogja kapni.
2022. ápr. 8. 20:18
 20/23 A kérdező kommentje:

20:15

Nem mentem el, ahogy több fiatal se. Minket ez úgy látszik annyira nem izgat.

2022. ápr. 8. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!