Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Manfréd Wéber milyen jogon...

Manfréd Wéber milyen jogon ossza szét az én olajam,gázom a sajátjainak?

Figyelt kérdés

Ők pöchkendien felmondták az orosz gázt, olajat és majdnem megbüntettek minket amiatt, hogy mi előrelátóan nem tettük ezt. Orbán Viktor bölcs volt ki kell mondani, mert most kuncsorognak a mi olajunkra. Milyen alapon?

[link]

2022. júl. 6. 18:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
12%
20# De azért van gázhiány, mivel ha az EU nem hozna szankciókat akkor Putyin is többet engedne a csapokon. Az EU kezdte ezt az egész gazdasági keménykedést. Ha belerúgsz folyton valakibe, mit csodálkozol ha nem ad neked ezt azt? Én mégcsak oroszpárti se vagyok.
2022. júl. 6. 18:54
 22/33 anonim ***** válasza:
65%

Azt hányan tudjátok, hogy Weber nem azt a gázt akarja szétosztani ami a tározókban van, hanem olyan közös beszerzést javasol, mint amilyen a covid vakcináknál volt.

Csak azzal nem lehet hülyíteni a birkákat, ezért az origo mást hazudik.

2022. júl. 6. 18:54
 23/33 anonim ***** válasza:
72%

22-es, ezt szerintem nyugodtan meg lehet csinálni Magyarország nélkül is, és akkor boldogok lehetnek a fideszesek.

Alkudjon ki a 437 milliós EU (mínusz Magyarország) magának egy közös árat Oroszországgal szemben, Magyarország meg tárgyaljon külön.

És ha bármi dific van, a többi EU-tagállam segítsen egymáson, Magyarországon viszont nem (és ne is kérjenek tőlünk segítséget).

Ilyen egyszerű. Kell hagyni Magyarországot teljesen egyedül létezni az energiapiacon, csináljon, amit akar, boldoguljon, ahogy tud.

És akkor mi a probléma?

2022. júl. 6. 19:22
 24/33 anonim ***** válasza:
39%
Már kezdtem azt hinni, van annyi esze és tisztessége a ballibeknek, hogy ebben a kérdésben felismerik, hogy a nyugatiak a tetvek, de úgy látszik, tévedtem.
2022. júl. 6. 19:58
 25/33 anonim ***** válasza:
65%

#22: "A közösség területén működő gáztározókat közösen kell üzemeltetni, mert elfogadhatatlan lenne, hogy a „szerencsés” tagországok feltöltött tározókkal, mások pedig energiahiánnyal sújtva vágnának neki az őszi-téli időszaknak."

[link]

Szívesen.

2022. júl. 6. 20:06
 26/33 anonim ***** válasza:
81%
Ha olyan rossz az Unió akkor miért nem lépünk ki? Orbán simán megtehetné. A fideszesek szerint akkor mégis miért nem teszi?
2022. júl. 6. 20:21
 27/33 anonim ***** válasza:
3%
Csak nehogy még tőlünk akarjanak majd venni, ha nem kapnak egy cseppet se az oroszoktól.
2022. júl. 6. 20:34
 28/33 anonim ***** válasza:
76%

27 "Csak nehogy még tőlünk akarjanak majd venni, ha nem kapnak egy cseppet se az oroszoktól."

Nyugi, nem fognak tőlünk akarni, eleve semmit nem oldana meg egy kis 10 milliós országocska gáztartalékából vásárolgatni a 440 milliós EU-nak.

Mennyit tudnának tőlünk venni? Berlinnek nem lenne elég, nemhogy az EU egészének!

2022. júl. 6. 20:53
 29/33 anonim ***** válasza:
61%

"De azért van gázhiány, mivel ha az EU nem hozna szankciókat akkor Putyin is többet engedne a csapokon"

Nem elég, hogy alternatív valóságban élsz, még a memóriád is igen rövid. Putyin ugyanis nem a háború hatására csökkentette az Európába érkező gáz mennyiséget, hanem már tavaly ősszel. Ezért volt tele a kormánypropaganda olyan hülyeségekkel, minthogy Nyugat-Európában nem lesz gáz, mindenki halálra fagy, de bezzeg ők elintézték.

Arrol már nem szólt a fáma, hogy azért lett csökkentve a gázmennyiség, mert az oroszok egyoldalúan, a szerződést felrúgva árat emeltek, a németek, osztrákok, lengyelek, balti országok nem voltak hajlandóak magasabb árat fizetni, mint amiben megegyeztek, míg Magyarország kormánya önként és dalolva a piaci ár többszöröséért is hajlandó volt orosz gázt venni, a mi pénzünkből.

2022. júl. 6. 22:16
 30/33 anonim ***** válasza:
29%
Manfret Feper utyanuty ety keci mint Orpan.
2022. júl. 9. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!