Manfréd Wéber milyen jogon ossza szét az én olajam,gázom a sajátjainak?
Ők pöchkendien felmondták az orosz gázt, olajat és majdnem megbüntettek minket amiatt, hogy mi előrelátóan nem tettük ezt. Orbán Viktor bölcs volt ki kell mondani, mert most kuncsorognak a mi olajunkra. Milyen alapon?
Szóval más is megtalálta? Erről írogattam itt kora délutántól. Akadt egy-két nem fideszes kommentelő, akiknél szintén leesett a tantusz.
De álljon már itt egyértelműen, miről is van szó?:
"Igazságosan kell elosztani az Európai Unióba (EU) érkező földgázt a tagországok között, az orosz gázszállítások korlátozása miatt pedig rendkívüli EU-csúcsot kell tartani júliusban - erről beszélt az MTI szerint Manfred Weber egy német lapnak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy miközben a nyugati országok belesodorták az Uniót az energiahiányt okozó embargós hisztériába, most azoktól az országoktól - köztük Magyarországtól - akarják elvenni a tartalékot, amelyek reálisan gondolkodtak."
Jaj ne is mondjad, kérdező, mindig ezt csinálja ez a Manfi. Minap is megyek haza egy liter Floriollal chipset sütni, hát nem kilopta a kosaramból???
El is osztogatta a hajléktalanoknak, ott előttem, egy stampedlivel. Azok meg itták, azt hitték pálesz.
De a legnagyobb kérdés, hogy te mit ittál, kérdező? Vagy a pártpropagandától is ilyen prímán be lehet állni?
Nem értik ezek a németek, hogy az EU arra jött létre, hogy nekünk pénzt adjon, mer' az "jár"! Nem arra, hogy mi bármit is hozzátegyünk!
Hát hol élnek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!