Miért emelkednek ennyire a cigaretta árak?
10-es, lehet nen vagyok kemény függő a magam 3 évével, de én leraktam (lerakom), én a folyamatos mennyiség csökkentést választottam. Egyébként amennyire élveztem annak idején, annyira nem már a vége felé, semmi plusz nem adott a 600.ezredik cigaretta, iszonyat büdös, amikor felkelsz dohányos a leheleted, szar az íze és iszonyat drága.
A vége fele 2 dobozzal szívtam egy héten, ma ennek az árán veszek egy könyvet, vagy egy ruhát, akármi, mindig a fejemben van, hogy most mennyit spóroltam meg, próbálom valami értelmes dologra költeni, hogy ne az legyen hogy úgy is felélnéd. Ez is nagy motiváció.
Maga a filling, a potcselekves hianyzik csak, a dohány egyáltalán nem. (5-ös voltam)
14-es nyilvan nem volt semmi hatása, ha nem akartatok leszokni, ha nem akarsz akkor nem fogsz.
"Neked csak annyit, minél jobban emelik, annál több lesz a csempészett cigi."
Nyilván, de akkor is kevesebb lenne a fogyasztás mint ma, az állam érdeke viszont nem ez, az áremelés mindig apránként történik, mindig csak annyira hogy ne menjen át a tűrőképesség a határán, az államnak érdeke hogy dohányozz, de úgy hogy a lehető legtöbbet fiizesd érte. Kihasználják a függőségedet. Ha tényleg leakarnának szoktatni a cigiről az lenne humánus, ha megfizethetetlenné tennék pár lépésben.
Te egyébként nem érzed amit én, hogy semmi értelme, hogy csak megszokás már az egész? Nem érzed a káros hatásait?
#16 A komoly függőknél az akarat édes kevés a leszokáshoz, ezt szakberek is elismerik.Te 3 évig dohányoztál, a legrosszabb állapotodban heti 2 dobozzal.
A láncdohányosoknak, a napi 1-2 dobozosoknak édes kevés az akarat.Főleg, hogy mint te is írtad ugyanúgy elköltöd a cigi árát.Aki nem eszik, hogy tudjon cigizni, mert DROGFÜGGŐ, azt nem fogja az motiválni, hogy innentől 1 szelet hússal meg egy marék gyümölccsel többet ehet naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!