Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » EU-s kérdés, a nettó befizetők...

EU-s kérdés, a nettó befizetőknek mi a hasznuk az egészből?

Figyelt kérdés

Mint tudjuk, az ő pénzük jön ide, amikor az EU-támogatásokat szétosztják. Magyarország pedig többet vesz ki az eu kasszából, mint amennyit betesz.

Ők pedig (a nettó befizetők) többet tesznek be, mint amennyit kivesznek. Akkor nekik ez hol üzlet? Vagy hogy kell ezt értelmezni?

2022. júl. 5. 17:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%
#20 Tehát ha még mindig nem érted: a saját országában nem tehetné azt meg, hogy ilyen alacsony bérekért dolgoztat, így marad egy csomó haszna.Mivel a saját gazdaságunkat le kellett a kedvükért építeni, így nekik nincs versenytársuk, tőlük kell vásarolnunk.A termékeken nincs vám, a termőföldeinket használják, majd kiviszik amit megtermeltek és eladják nekünk.Ez így működik.
2022. júl. 8. 17:29
 22/23 anonim ***** válasza:
60%

20/21

Te valami párhuzamos univerzumba élsz?

-Én nem beszéltem semmiről csak megkérdeztem a 19 válaszban mi lenne más EU nélkül.

-Az EU-ba lényegesen több az exportunk mint az importunk. Tehát megveszik a nyers anyagat elszállitják majd vissza és olcsobban eladják. Zseniális...

-"Ők meg a nyereséget kiviszik az országból" Kiváncsi lennék hogy ez hogy müködik. Sokan szeretik hangoztatni az oldalon de senkinek se sikerül rola 1 darab értelmes mondatott kiizzadnia.

2022. júl. 8. 18:06
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

#22 "Vagy mi az amit a nyugati országok megtesznek, de EU nélkül nem tudnák megtenni???" Ezt írtad.Se így, se úgy nincs sok értelme, erre ilyen választ lehet adni.

Mit nem értesz azon, hogy a nyereséget kiviszik az országból?Amit az országunkból hasznot húznak, azt mint nyereséget hazaviszik.Mi nem érthető?

2022. júl. 8. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!