Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » EU-s kérdés, a nettó befizetők...

EU-s kérdés, a nettó befizetőknek mi a hasznuk az egészből?

Figyelt kérdés

Mint tudjuk, az ő pénzük jön ide, amikor az EU-támogatásokat szétosztják. Magyarország pedig többet vesz ki az eu kasszából, mint amennyit betesz.

Ők pedig (a nettó befizetők) többet tesznek be, mint amennyit kivesznek. Akkor nekik ez hol üzlet? Vagy hogy kell ezt értelmezni?

2022. júl. 5. 17:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
A cigányok segélye olyan, mint a fekete lyukba hullt anyag, szóval rossz párhuzam.
2022. júl. 5. 22:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 Az EU senkit nem segélyez, abból a haszonból oszt vissza minimális egységet, amiket azokból az országokból kinyertek.
2022. júl. 5. 23:22
 13/23 anonim ***** válasza:
54%

11 Ezzel azt akkarod mondani hogy Magyarország optimálisan használja fől az EU pénzeket?

[link]

12 Tehát akkor nem segélyezzük a cigányokat, csak vissza osztunk nekik pl az általuk befizetett jövedéki adoból (cigi, pia). Persze ez nekünk netto nyereség mert a pénzek ugyis visszajutnak a magyarokhóz és pörgetik a gazdaságot.

2022. júl. 5. 23:46
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

#13 Ha én azt mondom, hogy agyjál nekem 10 Ft-ot, én meg hogy te is jól jár visszaadok belőle 2Ft-ot, akkor segélyt adtam neked?Ki járt jól??Esetleg azt mondom, hogy add nekem a házadat, majd megengedem hogy maradj az egyik szobában és fizess nekem bérleti díjat?Akkor ki jár jól?Ilyen esetben segélyt adtam?Ugyanez az önálló gazdaság felszámolása is.

A segélyezett cigányok semmit nem adnak, ők csak elvesznek.

2022. júl. 6. 12:12
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

11-es, és akkor kezeljük őket teljesen társadalmon kivülinek?

Mégis mi a fenét kéne velük csinálni, akármilyenek is (én is tudom, hogy milyenek), de itt élnek közöttünk ebben az országban és ők is magyar állampolgárok! Lenne egy rendes felzárkóztatási program, amit végigvinnének, rendes oktatással, amibe ők is beszálhatnának, meg foglalkoztatás utána, lehet javulna a helyzet velük kapcsolatba, de egyszerűbb társadalmon kivüliként kezelni őket.

2022. júl. 6. 12:21
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
#15 Eddig is volt nekik rendes felzárkóztatási program, azok azok, amik ugye nem működnek.Csak a Mi Hazánknak van rendes felzárkóztató programja számukra.
2022. júl. 6. 12:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

15.

Te melyik bolygón élsz?

Addig akar a nagyobb része felzárkózni, amíg ki nem derül, hogy reggel lehet kelni, aztán dolgozni menni

2022. júl. 6. 12:26
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ott a gázkamra és a golyó. A többségük családfája egy létra. Ilyen genetikai és kulturális terheltség mellett nincs esély a felzárkóztatásukra, a világ összes pénzével sem.
2022. júl. 6. 13:56
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
14 Ha bérmilyen kötelezetség nélkül pénzt ad nekem az számomra segélynek minősül. Vagy mi az amit a nyugati országok megtesznek, de EU nélkül nem tudnák megtenni???
2022. júl. 8. 17:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#19 Miről beszélsz? Az iparunk feladásával, a rabszolga melósokkal, meg a multiknak kedvező adókedvezményekkel fizetünk az EU-nak, meg a szabad piaccal.Ők meg a nyereséget kiviszik az országból, aminek mondjuk az 1%-át odaadják nekünk ezért cserébe.
2022. júl. 8. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!