Tarlós István mely idegen nyelv(ek)en beszél(t) aránylag jól?
"Brüsszelben és Milánóban, az Európai Unió szervezeteinél"
Ezeken a helyeken biztosítják a szinkrontolmácsolást, tehát nyugodtan mondhatta a beszédeket az anyanyelvén.
Ettől függetlenül azért beszélhet vagy legalább érthet akár több idegen nyelven is. Mindenesetre én se hallottam még máshogy nyilatkozni, mint magyarul, viszont az is igaz, hogy (amikor én láttam) mindig magyarul kérdezték, akkor meg miért válaszolt volna máshogyan?
#7 igen, ez így van... Csak Karácsonytól várják el a fideszesek, hogy anyanyelvi szinten beszéljen angolul, itt is van egy kis kettős mérce.
Amúgy Tarlós még a számítógéphez sem ért, ami egy kicsit súlyosabb dolog.
"Csak Karácsonytól várják el a fideszesek, hogy anyanyelvi szinten beszéljen angolul"
Anyanyelvi szintű elvárásról szó sincs, elég lenne, ha középfokon elpötyögne, de az se megy neki. Erre is csak azért lenne szükség, mert belemegy olyan helyzetekbe, ahol - nem a fideszesek miatt, hanem az őt angolul kérdezők miatt! - kéne, hogy tudjon angolul reagálni. Tarlós nem ment bele ilyen helyzetekbe, Karácsony viszont igen. Csak rajta múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!