Miért kell megállítanunk a migránsokat, miért nem hagyjuk hadd menjenek a fenébe tovább Németországba, Franciaországba ahová akarnak?
#20 De ne másoknak akarjatok PTSD-t, hanem inkább magatoknak, ha ennyire véres a szátok...
Az USA is ugyan olyan korrupt mint a fejlett országok 90 százaléka.
Valóban a legroszabb példát mutatja a világnak, el is mondta nem egy oroszpárti, hogy putler jól teszi, hogy másolja az amerikai taktikát! Elvtelen féreg mind, csak nekünk átlag embereknek lennének még elveink...
Kérdező, hiába várja őket Macron apjuk, ha egyszer ott azt mondják, hogy elég, ennyi volt, akkor itt reked a csürhe nálunk.
A másik, amit írni akartam, hogy gondoltatok már erre? Miért nincs felvétel arról, ahol és amikor indítják őket??? Ez egy szervezett dolog, nem is kérdés. Mi már 2015-ben (amikor még mindenki könnyes szemmel migricit simogatott), már akkor mondtuk a férjemmel (és nem vagyunk konteósok), hogy ez egy szervezett dolog. Hiszen egyforma a cipőjük, egyforma a mobiljuk, a sátraik, a hátizsákjaik. Egy helyről, szervezetten kapnak mindent, egy helyen b@sszák fel őket a hajóra. Arról, az indulásról miért nincs semmi tudósítás? Amikor már a világ bármely pontjáról bármit tudnak tudósítani?? Háborút, bármit.
Ki indítja, miért indítja, és főleg, mit ígérnek ezeknek, hogy ide jöjjenek Európába?
Ezekről miért nincsenek képek, videók a fősordatú médiában???
#23 A "Van egy örök igazság"-al kezdődő mondatok soha nem örök igazságok. Olyanok ,mint a: "azért szar ez az ország, mert" ketdetűek. Attól, hogy ezzel kezded a mondatot, még nem válik igazzá. Hozzad a példákat a leleplezett antirasszistákról, az érvelés.
A válaszokból nem gondoltam, hogy ez a szenvedélyes antirasszisták fóruma, de még szerencse, hogy én a valóságban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!