Ha az abortuszról kizárólag a nő dönthet, akkor a tartásdíjról kizárólag a férfi dönthessen?
A nő egy személyben dönthet úgy, hogy "kiszáll" a gyerekprojektből, ellenben az apa nem dönthet így, őt a bíróság kényszeríti, hogy tartásdíjat fizessen egy olyan gyerek után, akit adott esetben el akart volna vetetni - amit azonban a nő döntése miatt nem tehet.
Az apának tehát 0%-os döntési joga van, míg a nő 100%-ig dönthet a kérdésben.
"A normális nők meg nem használják zsarolásra a szexet, mert ők is élvezik. Igen, jól hallottad, a nők élvezik a szexet, nem kényszerből csinálják."
Még jó, hogy a jó szexet élvezem, és micsoda mázlista vagyok, hogy sose lettem terhes VÉLETLENÜL. Biztos csak a szerencse van a dologban, lehet, lottóznom kéne 🤔
Én pl nem gyűlölködtem, csak feltettem többször a kérdést, hogy a felelősségvállalást hogyan lehetne megosztani a megelőzésnél, amire semmilyen válasz nem érkezett.... 🤨
#124: "Még jó, hogy a jó szexet élvezem, és micsoda mázlista vagyok, hogy sose lettem terhes VÉLETLENÜL."
Akkor miért probléma pl. az abortusz tiltása? Hiszen mindig azzal érvelnek a feministák, hogy egy véletlenül becsúszó gyerek miatt nem lehet kötelezni az anyát a szülésre. Te meg azt mondod, hogy aki védekezik úgyse lehet terhes.
"Akkor miért probléma pl. az abortusz tiltása?"
Pl?
Pl a kiskorúak ne szüljenek gyereket, ne szülessen beteg gyerek, ne szülessen gyerek nyomornegyedbe, és egyebek.
Egyébként magam részéről nem is lennék képes abortuszra (na nem vallási okokból, a sajàt lelkivilágomba nem férne bele), inkább tényleg vigyázok, ahogy eddig is tettem.
Viszont én őszinte leszek, régebben tényleg nagyon elleneztem az abortuszt.
Aztán ahogy teltek az évek, egészen máshogy látom a dolgot, független attól, hogy sosem akarok átesni rajta.
Viszont ha egy nő el akarja vetetni, a pasi meg nem, szerintem te is tudod, hogy nem túl életszerű.
Semmilyen szempontból.
De ha megtörténne, mindenféle nyilatkozat, blabla (szürreális, de tegyük fel), a tàrsadalom akkor is úgy ítélné meg, milyen anya az ilyen, aki otthagyja a gyereket, szegény apa, szegény gyerek.
(A fordítottja mindennapos, ezért nem szenzáció.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!