Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az egészségügyi dolgozók...

Ha az egészségügyi dolgozók olyan keveset keresnek, akkor ennek a srácnak honnan van pénze 3,7 milliós szervízre? (TotalCar műhelyp*rn*)

Figyelt kérdés

[link]

A lényege a videónak: egy méregdrága lerúgott VW Phaeton autót bevittek átvizsgálásra. A tulaj kórházban dolgozik (lásd linkelt videó) és a végén egy 3,7 milliós szervízköltség jött ki, amire azt mondta, hogy nem akadály és hajlandó a kocsit rendbe tenni.

Nos kérdezem én: Ha a borzasztó rossz Fidesz kormányzás miatt az egészségügyi dolgozók olyan keveset keresnek, hogy a gyerekvállalás is álom és az albérletet is alig tudják fizetni (mindenhol ezt hallani), akkor ennek a srácnak honnan van pénze ilyen drága autóra? (ami megvételkor is 2,2 millió volt, fog is rá költeni 3,7 millió javítást és amúgy is előtte egy A6-os szintén drága Audija volt).

2022. júl. 3. 10:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Meghallgattam csak a végét, azt mondja, hogy örül, hogy megtudta, hogy 3,7 millió a javítás, mert legalább tudja, és foglalkozni fog még az autóval. Egyáltalán nem úgy hangzott, mintha ezt kivágná zsebből, inkább hogy fokozatosan megcsináltat rajta ezt azt.
2022. júl. 3. 12:06
 22/26 anonim ***** válasza:
A youtube kommentek is inkább csak szórakoznak, és erősen kétségbevonják,hogy lesz ebből valami, ők is úgy gondolják, hogy nincs erre pénze a fickónak.
2022. júl. 3. 12:17
 23/26 anonim ***** válasza:
A videót néző normális emberek fogadják el hogy ez az ára hogyha autózni akarnak. Én ezt végig se néztem. Nem érdekelnek a vesztes ügyek.
2022. júl. 17. 11:56
 24/26 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

A srác írt egy e-mailt és csatolt egy képet amit a legutóbbi műhelyprnoban bemutattak.

A szálszakadt gumit se cserélte le, az autópályán eldurrant alatta és vitte a sárvédőt is.

Szóval marhára nem volt pénze.

Igazából sajnálni kell szegényt, hogy ilyen kevés esze van.

2022. aug. 12. 22:20
 25/26 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem nyugodtan állj be egy kórházba dolgozni, és megtudod mennyi az annyi.

Én 220at keresek, nincs autóm, mostanában nem is lesz. Nem tudnám fenntartani.

2022. aug. 14. 17:16
 26/26 anonim ***** válasza:
43%
Egyáltalán nem keresnek rosszul az orvosok az egészségügyben. Csak van néhány nagyhangú telhetetlen, aki a szakmájában sem volt a helyzet magaslatán sosem, ezért így kompenzál.
2022. szept. 29. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!