Ha az egészségügyi dolgozók olyan keveset keresnek, akkor ennek a srácnak honnan van pénze 3,7 milliós szervízre? (TotalCar műhelyp*rn*)
A lényege a videónak: egy méregdrága lerúgott VW Phaeton autót bevittek átvizsgálásra. A tulaj kórházban dolgozik (lásd linkelt videó) és a végén egy 3,7 milliós szervízköltség jött ki, amire azt mondta, hogy nem akadály és hajlandó a kocsit rendbe tenni.
Nos kérdezem én: Ha a borzasztó rossz Fidesz kormányzás miatt az egészségügyi dolgozók olyan keveset keresnek, hogy a gyerekvállalás is álom és az albérletet is alig tudják fizetni (mindenhol ezt hallani), akkor ennek a srácnak honnan van pénze ilyen drága autóra? (ami megvételkor is 2,2 millió volt, fog is rá költeni 3,7 millió javítást és amúgy is előtte egy A6-os szintén drága Audija volt).
Lehet,hogy mellette dolgozik privát intézményben is.
Elég sok orvos csinálja így.
Délelőtt SZTK délutánonként meg magán rendel.
"Elég sok orvos csinálja így."
Te kinézed ebből a fogatlan ürgéből, hogy orvos..? :D
Vagy lehet én vagyok túl előítéletes...
Hát nem tudom,én bőven a magyar átlag felett keresek (nettó 600) és csak egy Renaultot tartok.
A legdrágább tétel, amit fizettem érte, az 120 ezer forint volt, ugyanis vezérlést kellett cserélni benne, ami kötelező X ezer km-ként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!