Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyszemélyben Viktor dönt, és...

Egyszemélyben Viktor dönt, és dönti be az országot?

Figyelt kérdés
A megtakarításokat elinflálja. A hitelekre pedig még reál kamat sincs,megint azokat segíti akik nem takarítanak meg. Aki próbál normálisan élni, azt szivatja meg Orbán Viktor és csapata. Miért politikai döntések vannak, miért nem gazdasági szakemberek döntenek a gazdaságról? Azért, mert Orbán mindenbe beepofázna?

2022. júl. 3. 05:33
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktor húzz a francba!
HIT gyülekezetés vagyok emellett fidesz székhás, Orbán és Semjén támogatója
50 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Szerinted bárkinek is lehet önálló döntése, akarata a kormányban?! Ugyan már. Orbán egy személyben pénzügyminiszter, külügyminiszter, belügyminiszter stb. Ő dönt mindenben. Az ilyen Szijjártó és a többi ismeretlen csak végrehajtó.
2022. júl. 3. 06:43
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Orbán dönt mindenről egyszemélyben

Ez igy van

Ő nem kormányoz, ő hatalmat gyakorol...

Mi meg szívunk

Köszi fidesz szavazók

2022. júl. 3. 06:57
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
A szuverenizmus az emberi faj számára a legkevésbé előnyös irányzat, sajnos nem érti a büdös CIG.
2022. júl. 3. 07:13
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
A fidesz szavazók az ördögöt szolgálják 😒
2022. júl. 3. 08:24
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

Mindenről Orbán dönt, viszont soha semmiért nem felelős.

A vízközművek legatyásodása és a vízhiányok pl. a rezsicsökkentéses és hálózat adóztatásos agyrém következményei, aminek még csak az elején vagyunk.

Orbán a hős aki megment a rezsidémontól, de nem felelős azért, hogy logikátlan döntéseket hozott a témában annak ellenére, hogy már amikor kitalálták is szóltak hozzáértők, hogy ez fog történni.

(Felkészül a csatorna, áram, és gázhálózat.)

2022. júl. 3. 09:15
 6/20 anonim ***** válasza:
3%
Ne legyél ilyen frusztrált. Foglalkozz többet a saját életeddel és kevesebbet a politikával.
2022. júl. 3. 09:20
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

Szeretnék Magyarországon polgár lenni, polgárként viselkedni, polgárként gondolkodni, de ebben a beteg Orbán-tolvaj rendszerben ez szerintem képtelenség.

Egyszerűen nincs meg az érzés, hogy az országomat építem, hogy a jövőt építeni.

2022. júl. 3. 09:43
 8/20 anonim ***** válasza:
3%
Ismét egy szavazás ami megmutatja, hány százaléka liberális a fórumozóknak.
2022. júl. 3. 09:43
 9/20 anonim ***** válasza:
66%
Az országnak 8#, ha nem számolod a romákat és a külföldön megvett határontúli magyarok szavazatait.
2022. júl. 3. 09:45
 10/20 anonim ***** válasza:
96%
8 - Én is liberális vagyok, nem hülye!
2022. júl. 3. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!